Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
2280
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Otel İçin Kablosuz Modem ve Access Point Tavsiyesi
M
13 yıl (338 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar 5 katlı otelde kullandığım Robotics 5461 Maxg Wireless modemim ve Tp-Link access point cihazlarım var.Robotics modemi zemin kata,Acess Point'i de 2. kata koyuyorum.Fakat sinyal düşük oluyor ve kesinti çok oluyor.
Bana kaliteli,uzak mesafede çekebilen ve sorunsuz kullanabileceğim bir wireless modem ve access point tavsiye eder misiniz? Teşekkür ederim.



H
13 yıl (5203 mesaj)
Yarbay

Modem olarak asus dsl-n55u veya dsl-n12u, Ap olarak Rt-10



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
13 yıl (4499 mesaj)
Yarbay

Değerli Müşterimiz ;

Otel gibi işletmelerde kullanıcı sayılarının fazla olması oluşan band genişliğinin yoğun olması sebebiyle tek bir modem üzerinden internet hattını dağıtma ile problem yaşanabilir. Hattınızda kopmalar meydana gelebilir. Otelinizin kullanıcı sayısı ve internet hattınızın hızı ile ilgili olarak bizlere bilgi aktarabilirseniz konu ile ilgili olarak yardımcı olabiliriz. İyi günler dileriz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.