Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
608
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Orta Halli Sistem Önerisi
M
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba.
Aracıma orta halli bi ses sistemi yapmak istiyorum. Çok fazla anlamam bu işlerden son 1 2 haftadır araştırdığım kadar biliyorum.
İhtiyacım olan 1 çift midrange 1 amfi ve 1 subwoofer.
Teybi yeni aldım sıfır Kenwood Kmm bt306
Başta da yazdığım gibi orta halli bir sistem istiyorum bu yüzden de orta halli bir bütçem var 1300 tl civarı. Duruma göre bütçeyi artırabilirim.
Aracım fiorino midrangeleri ön kapılara takıcam bildiğim kadarıyla kapılar 16 cm. Daha sonra bir çift de arka tarafa 10 cm midrange bağlayabilirim bu yüzden amfinin buna uygun olması lazım. Subwoofer da 30 cm düşünüyorum. Çok fazla yer kaplamasa iyi olur.

Ya da bütün bunları es geçip amfi ve subwoofer kullanmadan 1 çift 16 cm kapılara 1 çift 10 cm arkaya takıp direk teyibe bağlayabileceğim genel olarak dinlediğim rap müziğe uygun temiz ses alabileceğim hoparlör mü almalıyım. Eğer böyle de olur diyosanız bunun için önerilerinize açığım.

Yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musfel -- 24 Mayıs 2020; 1:8:43 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Ayrıntılı cevabınız ve ilginiz için çok teşekkürler.
Önerileriniz doğrultusunda bütçemi biraz yukarı çekmeye karar verdim.
Öncelikle sizin önerdiğiniz amfiyi sıfır 450 tl ye buldum. Biraz daha güçlü bir amfi olursa besleme daha iyi olur diye düşünüp daha üst model olduğunu zannettiğim bir amfi buldum. Mobass mb-3000.5
Fiyatı 700 tl bunun hakkında yorumunuz önemli.

Komponent olarak önerdiğiniz sony ve hertz arasında kaldım. Fiyat farkının da çok olmaması beni hertz e yönlendirdi. Fiyatı 730tl.

Subwoofer olarak linkini aşağı bırakacağım sony modeli hoşuma gitti. Bu 2.el 650 tl

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-sony-xplod-30cm-1800w-420-rms-815780611/detay

Sonuç olarak bu üçlü hakkında yorumunuza göre siparişleri vermeye başlıcam. Yeni tavsiyelerinize tabiki açığım özellikle subwoofer ve amfi konusunda. Komponent zaten sizin önerdiğiniz model.

Edit: Biraz araştırma yaparken soundmagus sm-5c5 amfiyi farkettim fiyatı gittigidiyorda 755 e düşmüş ve sizinde başka konularda bu fiyat aralığı için bunu önerdiğinizi gördüm. Sanırım birazdan siparişini vericem.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musfel -- 24 Mayıs 2020; 21:39:28 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @hakancekic88
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.