Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
734
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Orjinal Win 7 den Windows 8 e geçme
D
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Evet arkadaşlar bundan 2 yıl önce almış olduğum laptobumu windows 8 e geçirmeyi düşünüyorum...Bundan 2 yıl önce windows 7 basic yüklü olarak gelmişti pc ve o gün bugündür hiç format flan atmadım...Şimdi pc mi windows 8 yapcağım lisanslama işlemlerini flan nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim ve önerebileceğiniz windows 8 hangi sürümüdür ??? şimdiden teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
12 yıl
Çavuş

ekim 2012 de w8 i 30 liraya sattılar.ama şimdi yükseltmesi bile 150 tl den aşağı değil hangi sürüm dersen sürümleri de fazla yok w8 pro yüklersin o kadar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
12 yıl
Çavuş

aynen pahalı biraz



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.