Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
3721
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Opencl: Neden bu konuda AMD Nvidia'dan önde?
T
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

http://www.clbenchmark.com/result.jsp?test=CLB10101 sitesinin "results" sekmesinde görüldüğü gibi opencl konusunda AMD kartlarının fiyat/performans oranı 5-10 kat gibi gözüküyor. HD7770 bile gtx 680 kadar puan almış. Sizce bunun nedeni mimari yapı mı yoksa sürücü desteğinin yarım kalması mı yoksa ikisi birden mi?

Not: bendeki 7870 ile test ettim sonuçlar uyumlu. Gtx 680/670/660 olan varsa bir kez deneyip sonuçları doğrulayabilir mi?

İlk testte 17000-18000 puan arası alıyorum ikinci testte ise 170000 civarı. Diğer testleri unuttum.

Opencl kullanılarak Physx benzeri birşey çıkarılsa iyi olmaz mı?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 17 Aralık 2012; 23:33:45 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.