Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
2558
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Opel Astra / Vectra X20XEV Motor Performans Eksantrik Milleri (IRMSCHER)
M
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Vectra B GT lerde kullanılan fabrikasyon eksantrik milleridir. Motordaki eksantrik milleri çıkartılıp yerine, hiç bir değişiklik veya ek parça gerektirmeden bu miller monte ediliyor. Uzman tekniker tarafından soğumuş motorda, 1-1.5 saatlik bir işlemdir.

Std motor da net 9-10 hp artısı var. İsteyen arkadaşlara kendi vectra A GT deki önce/sonra dyno ölçümlerini paylaşabilirim.

Headers la birlikte desteklenirse 14-15 hp artış oluyor.


Fiyat 500 TL

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

İletişim Murat - 0532 494 72 72 (watsapp)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murataycicek -- 25 Ocak 2015; 12:02:22 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.