Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1341
Tıklama
0
Öne Çıkarma
online alışverişte Almanyanın uyguladığı gümrük sınırı nedir?
S
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar bir sorum olucak gearbest üzeriden motospeed ck 108 klavye almak istiyorum. çin deposunda 70 euro avrupa deposunda 57euro.ne yazıkki avrupa deposundan Türkiye'ye gelmiyor ama benim şöyle bir durumum var almanyada yaşayan bir tanıdığım bir ay içinde Türkiye'ye gelicek. avrupa deposundan alıp almanyadaki adrese gönderim yapsam daha uyguna gelicek. aklıma takılan şey bizdeki 30 euro gümrük limitinin onlarda olup olmadığı? Muhakkak bir limit vardır ama bu limitin kaç olduğunu nasıl öğrenebiliriz bir fikri olan varmı? (avrupa deposunun şöyle bir avantajı daha var 4 gün içinde ürün kişeye ulaşıyormuş)



A
7 yıl
Çavuş

Bildiğim kadarıyla gümrük yok avrupa birliği üyeleri ülkeler arasında. Zaten VAT(vergi) fiyata dahil oluyor, ben Almanya'dan Slovenya'ya birsürü şey aldım bir kuruş verdi ödemedim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

dediğiniz gibi gümrük birliği olsada gearbestin avrupa deposu da olsa çin menşeili bir site olduğu için birlik dışından gelen ürün olarak sayılabilirmi acaba ondan emin olamıyorum




Bu mesajda bahsedilenler: @asperyules
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.