Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
554
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ÖNLENEMEZ YÜKSELIS
C
21 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Karinca yaz boyunca calisirken agustos bocegi saz calmis.Bilirsiniz hikayeyi. Tabi kis gelmis, karinca sicacik evinde afiyet icinde yasiyorken bir gun kapisi calmis. Bakmis agustos bocegi. Tamam demis, yaz boyunca saz caldin simdi ac kaldin ve benden yemek istemeye geldini degil mi? Saz calacagina biraz calismis olsaydin boyle ac kalmazdin demis.
Agustos bocegi de "yo. yanlis anladin demis. Biz yaz boyunca saz calinca ayiptir soylemesi biraz para yaptik da demis. Hatta meshur daoldum, simdi avrupa turnesine cikiyorum. Belki oralardan istedigin birseyler vardir, diye sormaya geldim" demis.Karinca bir bakmis agustos boceginin hic oyle ac bir hali yok. Uzerinde bir kurk var, arkada da kocaman bir limuzin, onunde soforu ile onu bekliyor. "yok, bir sey istemiyorum" demis. "ama Fransaya ugrayacaksin degil mi?" Agustos bocegi de "evet"demis. "iyi o zaman" demis, karinca "Parise gidince orada LaFontaine diye bir **** var, onun yuzune bir tukur benim icin, oldu mu?"



W
21 yıl
Binbaşı

Bunu duymamıştım. Global ekonomi olayı.. Yeni dünya düzeni. İyiymiş.. :))



T
21 yıl
Yüzbaşı

K
17 yıl
Yüzbaşı

M
17 yıl
Yarbay

La Fonten oğlancı mıymış



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.