Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
184
Tıklama
0
Öne Çıkarma
OnePlus Nord CE 3'ün tüm özellikleri sızdırıldı
A
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

OnePlus Nord CE 3'ün tüm özellikleri sızdırıldı
OnePlus, geçtiğimiz yılın Şubat ayında piyasaya sürülen Nord CE 2 5G'nin halefi olacak OnePlus Nord CE 3'ü tanıtmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda canlı görüntülenen cihazın şimdilerde ise tüm özellikleri ortaya çıkmış durumda.



Ayrıca Bkz.Göle düşen iPhone 11, bir haftanın ardından sağlam bir şekilde çıkarıldı



OnePlus Nord CE 3, Temmuz ayında piyasaya sürülecek



Temmuz ayında piyasaya sürülmesi beklenen OnePlus Nord CE 3, Full HD+ çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızına sahip 6,72 inç AMOLED ekrana sahip olacak. Sekiz çekirdekli Snapdragon 782G işlemciden güç alacak cihaz, 128 GB/256 GB dahili depolama ile birlikte 8 GB/12 GB RAM konfigürasyonu ile piyasaya sürülecek.



OnePlus Nord CE 3'ün tüm özellikleri sızdırıldı
Cihaz arka tarafta 50MP (IMX890) birincil sensörün ev sahipliği yaptığı 8MP ultra geniş lens ve 2MP makro kameradan oluşan üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacak. Ön tarafta ise 16MP selfie kamerası bulunacak. Aşağıdaki videoda ise 80W hızlı şarj destekli 5.000mAh bataryaya sahip olacak cihazın 360 derece videosu bulunmakta.






Kaynak:https://www.mysmartprice.com/gear/oneplus-nord-ce-3-specifications-launch-timeline-leaked-exclusive/

 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.