Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2090
Cevap
120020
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Cevap: °°° ONEPLUS 6 [ANDROID 11 GELDİ] °°° (4. sayfa)
B
7 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: brkbskc

kullanan sayısı çok az. Hiç bilgi alamıyoruz telefonla ilgili.

Kullanan bir arkadaş vardı nasıl son durumlar?
Aslında eklenebilecek pek bir şey yok cihaz gerçekten çok hızlı kamera da bir o kadar efsane çektiğim bir fotoğrafı ekliyorum buraya . Hala hiç bir uygulamada kasma donma olmadı hiç hata da almadım. 2 gün önceki antutu testimde 287 bin puan aldım. Ekranı her türlü koşulda denedim güneş altında oldukça net bir görüntü veriyor. Alan pişman olmaz keşke demez. Normalde mirror black rengi var gerçekten hşç beklemediğim kadar güzel rengi kılıfla kullanıyorum ama yine de arkaya mat mavi kaplama yaptım çok güzel oldu onun da fotoğrafını koyuyorum öneri olur. Şarj konusunda oyun oynamazsam 8 saat ekran süresini görüyorum oynarsam eğer 7 saat civarına düşüyor gece bırakıp sabah aldığımda(5-6 saat civarı) %3-4 civarı düşüş oluyor. Dash şarj gerçekten hızlı %90 a kadar çok hızlı şarj oluyor 1 saatte %90 ı görüyorum ama 95 den sonrası insanı çıldırtabilir buraya kadar çok hızlı geldi de şimdi niye yavaş diye çıldırıyor insan zaten %2 den %100 e 1 buçuk saatte dolduruyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
Aynı noktadan bir de gece çekimi ekliyorum fikir edinmek isteyenler için(gözümle gördüğümden daha parlak çekmiş)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bertan19051905 -- 14 Ağustos 2018; 22:37:7 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
7 yıl
Er

İşe yaradı teşekkürler.




Bu mesajda bahsedilenler: @bertan19051905
S
7 yıl
Yarbay

Ritzy mi ne siyah bi etiketi var dun aldim kipadan



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @brkbskc
J
7 yıl
Yarbay

Bug çok fazla geçmeye değmez.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @bariserden
J
7 yıl
Yarbay

Hocam OOS kullaniyorum,Ben AOD,stereo hoparlör,otomatik parlaklık için Bl kilidini açıp root attım.

Official olarak var mı yok mu bilmiyorum.

LinageOs da official sürüm daha çıkmadı diye biliyorum.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @suwar
B
7 yıl
Onbaşı

Evet gittigidiyordan aldım uygulaması kolay arkada kamera flaş ve parmak izini hizalayıp yapıştırın gitsin yanlar filan hizalanıyor ancak köşeleri iyi yapamamışlar kılıf takarsan üstüne bir de kesin köşeler kötü oluyor hoparlör deliklerini filan hizalamak da zor bu yüzden makasla üst ve alt kısmını kestim daha güzel oldu bence



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @runorunoruno
M
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Dostum 2 telefon arasında arayüz anlamında hangisi hızlı?

Alıntıları Göster
Arayüz konusunda ikisi de aynı gibi. Ön kamera ile pek çekim yapmadım Oneplusta, belki ilerleyen günlerde karşılaştırma yapabilirim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 28 Ağustos 2018; 0:32:46 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @E.Sahin
M
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

Volte aktif samsung s9 Plus kullanıyordum onda aktif olarak calışıyordu hocam suan android pie kullanıyorum oneplus 6 belki ondan olabilir baska bir arkadaş 8.1 deneyip yaparsa calışırsa belli olur
Ben açtım ama yarın deneyebilirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
7 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: hako7445

bi ekran fotosu atabilmeniz mümkünmü benimde turkcell ama ne yaptımsa olmadı. veya şöylede sorabilirim arama yapınca hat 4 g den h+ ya falan düşüyormu, düşüyorsa volte yok düşmüyorsa 4g üzerinden görüşüyorsa volte var.
< Resime gitmek için tıklayın >

WiFi bağlıydı. 4g çekiyor şu an ama Dediğiniz gibi 4g den h+ oluyor şebeke





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariserden -- 7 Eylül 2018; 12:46:49 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
7 yıl
Binbaşı

android pie kullananlar beta 2 çıkmış.



H
7 yıl
Binbaşı

Android 9 un beta 2 su çok iyi olmuş günlük kullanımda hiç bir engel yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bu durumdan şikayetim yok. Ama mi 8 gibi bir oyuncak yerine Oneplus 6 alsınlar isterim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DevrimSeven60
P
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: birkuşgibi

Ben halihazırda oneplus 6 kullanıcısıyım :)

İlanın kaçmaz olduğunu söylemek istemiştim ama aslı yokmuş ilanın, teyit edildi, uzak duralım


Alıntıları Göster
Bulsam ben de kullanıcı olacağım ama yok malesef :) Zorla Mi8 aldıracaklar resmen.



H
7 yıl
Binbaşı

Hocam aynen sizin gibi düşünüyordum ama videonun birinden 6 ile 8 ram karşılaştırma izledim sonra da 6gb olanı aldım. Bir bakın isterseniz karşılaştırma videolarına



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @brkbskc
B
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: hako7445

Hocam bir çoğunu denedim ama beğenmedim en iyisi beta 2 kurun kendiniz özelleştirin.Zaten betanın göze hitabı çok iyi. Ben Magisk yükleyip gereksiz programlari silip reklam engelleme kurdum. Modül olarak görüşme kayıtı ekledim tek eksiyim volte ne yaptımsa çalışmadı. Ek olarak beta dan geri dönmek isterseniz komple silmeden yani twrp den full wipe yapmadan açılmıyor aklınızda bulunsun yedek alın
magiskde hangi modülleri kullanıyorsun hocam. Sabahtan beri uğraşıyorum işler çok çok ters gidiyor. Blu spark twrp harika birşeymiş, mtp destekli değil normal twrpler(3.2.1.0 falan)...
Cihaz açılırken unlocked ve güvenli değil uyarısı geliyor ya hocam, o değişti, kkırmızı bir yazı oldu ve power tuşuna basmadan açılmıyor, normal mi? beta olduğu için mi

Türkçesine baktım, cihazınız yozlaşmış diyor...

Cihazla öyle oynadım ki, sabahtan beri iki kez crashdump mode denilen bir moda girdi :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 11 Eylül 2018; 16:20:48 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: gfb06serdar

50 tl vereyım kargo karşı taraf odemelı ben odeyım ankaraya gonderın sızın ıcınde uygunsa?
120 liralık bir ürüne 50 TL teklif etmek nedir anlayamıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
M
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: hako7445

Aslında zor bir işlem değilde hocam, ama size katılıyorum hangi telefon olursa olsun hattı taktığınız an bu özellikleri kullanabilmemiz lazım

Alıntıları Göster
Süreç zor değil ama EFS yedeği almayı önermişler. Yani bir risk var. Şimdi bu işlemden sonra güncelleme gelse yine gidecek Volte, kesin çözüm şart.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
7 yıl
Çavuş

Arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese iyi günler dilerim.Ben xiaomi mi6 kullanıyordum ancak telefonun ekranında ghost screen çıkması nedeniyle telefonu servise verdim, şuan serviste parça bekliyor ama büyük ihtimalle aldığım bilgilere göre ücret iadesi yapılacak.Her neyse bende yeni telefon arayışına çıktım 3700 tl'ye Xiaomi Mi8 6/128, Samsung Galaxy S9 4/64, Oneplus 6 8/128 cihazlarını buldum hepsi sıfır ürünler.Açıkcası xiaomi mi6 dan çok memnundum ancak ghost sorunu çıktıktan sonra baya soğudum cihazdan, bugün 3 cihazıda inceledim , benim önem verdiğim bir konu olan ses konusunda oneplus ve xiaomi sınıfta kalmış diyebilirim, samsung konusunda ise gerçekten çok etkilendiğim bir ses performansı vardı cihazda.3 cihazında benim gözümde artıları ve eksilerdi vardı açıkcası ve bundan dolayı hangi cihazı seçmem konusunda kararsız kaldım.Benim telefondan beklentilerim uzun ömürlü olması, 1 sene sonra telefonda kasmalar, takılmalar, donmalar yaşamak istemiyorum mümkün mertebe gittiği yere kadar cihazı kullanmak istiyorum.İkinci nokta ses benim için çok önemli sebebi müzik dinlemeyi seviyor olmam , duşa telefonsuz,müziksiz girmiyorum.Üçüncü nokta kamera mi6'dan sonra 3 cihazında kamerası beni tatmin eder diye düşünüyorum açıkcası.Dördüncü nokta batarya bir günde 2 kez şarj etmek istemiyorum açıkcası , sabah telefonu şarjdan iş bitimine kadar (17.00-18.00) tekrar şarj etmeden kullanmak istiyorum açıkcası bu konuda samsung s9'dan şüpheliyim.Bir diğer konu benim için boyutları s9 çok idael bir boyutta ancak buda pile dezavantaj olarak yansımış diğer iki cihaz aynı boyutta neredeyse.Birde aktif bir şekilde kullanmış olduğum samsung gear sport akıllı saatim var mesaj yazarken bunuda dikkate alırsanız sevinirim.Son olarak samsung s9 daki ram miktarı ilerleyen dönemde, uzun vadede sorun yaratırmı pek emin değilim.Evet durum bu arkadaşlar böyle bir çıkmazın içindeyim, nedenleriyle bu çıkmazdan çıkmama yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: plato.

Geçen yıl aralık ayında Oneplus 5 2000 liraya düşmüştü.Oneplus 6'da bu yılın sonuna doğru 2000 civarına düşer mi sizce?
2. eli bile o fiyata düşmez. 2019 yazına kadar bu telefonun sıfırının 5-6 bin civarında olacağını düşünüyorum. Tabi 6T çıkarsa, çıkmazsa bir 1000 TL daha pahalı olacaktır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: CanKartay98

Arkadaşlar ben garantili olsun diye migrosta telefonun satışa çıkmasını bekledim ama aldığım habere göre bir daha migrosa gelmeyecekmiş.Diyecegim şu ki sahibinden deki hiç açılmamış 0 kutu ilanlarına yöneldim tek korkum telefonun arıza çıkarma olasılığında hiçbir yere bir danışma yada hesap sorma olanağım olmayacak. Aranızda garantisiz alan ve cihazı sorun çıkaran varmı ? Sizce garantisiz alsam sorun olur mu ? Lütfen aydınlatın paramla rezillik çekmek istemiyorum.(sonuçta 4000 civarı bir miktar kolay kazanılmıyor)
Ben Oneplus One aldım sorun çıkmadı, Oneplus 2 aldım onda da sorun çıkmadı. Oneplus 6 çok aradım ama bulamadım makul fiyata Kipa'dan aldım. Elektronik şans işi o nedenle benim niyetim olsa alırdım kapalı kutu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >