Arkadaşlar konuya direkt girmek istiyorum öncelikle benim yaşım 11-12 senin burada ne işin var diye soracak olabilirsiniz ben zayıfım yaşıtlarıma göre bu yüzden spor yapmak istiyorum şimdi "Sen git yüzmeye,şu spora" falan diyecek olabilirsiniz arkadaşlar şu anda özel bir durumum var o yüzden gidemiyorum evde kendi çapımda bazı hareketler yapmak istiyorum önerileriniz nelerdir Not:Lütfen "düzgün yorumlar" atmaya çalışınız.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
bi barfiks demiri bir de dambıl seti al ,değişebilir ağırlıklı olanlardan. http://vucutgelistirmeteknikleri.com/dambil-hareketleri.html burdaki hareketleri yapabilrisin.nette zaten hemen bulursun vücut ağırlığı egzersizleri vb aramalarla.barfikse alışırsan güücn baya iyi oalcaktır.zira hem kas kontrolü hemde bir çok kasın kasılması gerekli.basit görünen çok karmaşık bi hareket.bu arada bol bol ton balığı tavuk göğüsü peynir vb ye.baklagilleri de unutma.genelde 3 set 10 tekrar yapılır hareketler toplamda 30 kere yaparsın bi hareketi.dayanıklılığın iyise seni tutan yok 20-30 devam et
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 13 Ocak 2017; 10:49:46 >
Not:Lütfen "düzgün yorumlar" atmaya çalışınız.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.