Arkadaşlar merhaba, Bugün fark ettim ki aracımın ön camında sileceklerin çalıştığı yer ve temas etmediği yer arasında leke oluşmuş çizgi şeklinde. Sanırım silecek lastiğinin ucunun değdiği yerde oluyor bu leke. Yaklaşık 6 aydır Silbak marka silecek kullanıyorum çalışmasından çok memnunum leke yeni oluşmuş. Arabayı yıkadım geçmedi, cam sil ile bastıra bastıra sildim ama geçmiyor.
Daha önce başına gelen oldu mu, nasıl geçer bu leke? Araç içinden sürüş pozisyonunda fark edilmiyor.
Fotoğrafta tam belli olmamış o yüzden fotoğrafın birinde dediğim yerin hemen yanlarını çizdim. Çizginin içinde kalan alandan dolayı sıkıntım var.
Kusura bakmayın hastalık filan foruma fazla giremedim. Mazot, benzin, sirke, gaz yağı ile denedim ama geçmek bir yana iz azalmıyor bile. aynı sorunu yaşayan başka kişiler de olmuş tek denemediğim tiner kaldı onu da sürüp camın pürüzsüz yapısını bozmak istemedim. Sanırım cama pasta cila yapan bir yere gitmem gerekecek. Tek ön cama 500TL istediler ben de yaptırmadım. İçeriden fark edilmiyor.
Bugün fark ettim ki aracımın ön camında sileceklerin çalıştığı yer ve temas etmediği yer arasında leke oluşmuş çizgi şeklinde. Sanırım silecek lastiğinin ucunun değdiği yerde oluyor bu leke.
Yaklaşık 6 aydır Silbak marka silecek kullanıyorum çalışmasından çok memnunum leke yeni oluşmuş.
Arabayı yıkadım geçmedi, cam sil ile bastıra bastıra sildim ama geçmiyor.
Daha önce başına gelen oldu mu, nasıl geçer bu leke? Araç içinden sürüş pozisyonunda fark edilmiyor.
Fotoğrafta tam belli olmamış o yüzden fotoğrafın birinde dediğim yerin hemen yanlarını çizdim. Çizginin içinde kalan alandan dolayı sıkıntım var.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 22 Mayıs 2023; 21:18:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >