Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 1 mobil kullanıcı
66
Cevap
1760
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Olimpiada tower bug kullananlar ezikler!!!
F
20 yıl (38 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Evet bu akşam karuslar elmorad townın arka tarafına buffffffffffff adında bi eziği yatırıp arka arkaya en az 10 kere novatown yapıldı. Bunu yapan magelerin çoğuda kesinlikle tower bug kullanmadığını iddaa eden guardian clanının adamlarıydı. benim görebildiğim magius_tr - fcdadyyankee. sens arkadaşımız burda gelipte benim magelerimin hepsinde en az 50k np var demekle olmuyo. biz bugtan yararlanmıyoruz demeklede olmuyo ya sen yalan sölüyosun yada doğru sölüyosun ama clanda otoriten eksik adamlarına söz geçiremiyosun.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
20 yıl (791 mesaj)
Yüzbaşı

http://img24.imagevenue.com/img.php?loc=loc262&image=86131_bufff.JPG

http://img107.imagevenue.com/img.php?loc=loc253&image=86136_bufff2.JPG

Klavyede Print Screen tuşu çalişmadiği için ekran klavyesi kullaniyorum niye diye soracak olursaniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AphzL -- 22 Şubat 2006 7:31:13 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
20 yıl (38 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

tekrar selam

bu forumda benim hiç kimseyle alıp veremediğim kıskandığım bişi yoktur. ben forumların hepsini takip eden ama genelde pasif olan biriyimdir. pek katılmam tartışmalara. ama düşünün ki 1 insan czye indiğinde seeking acıp partye girdiğinde np transfere kurban gidiyosa ( yapan kişi humanlarda tanımadığım bir mage orc tarafında METALLICAMK) sonra townda oturup party beklerken arka arkaya 2 kere aynı şekilde nowatown yiyorsa bişiler söylemeye hakkım var demektir. bu kimseyle bi hesabım olduğu anlamına gelmez ki kim olduğumuda sölicem bak bakalım sens senden clan isteyen seninle yakından uzaktan alıp veremediği birine benzetcekmisin. dün ss almayı bilmiyordum onuda bugün öğrendim ve yine arkadaş yine aynı kişi yerde yine aynı taktik yap kardeş bundan sonra bunla ilgili topic acmıycam (magius_tr). ama kalkıpta insanlara yalan söleme 24 şubatta yani biraz önce saat 01:20 sularında cekilmiş ss buyrun. ha bide ben duelloya girebilicek capta deilim sens kardeş. ilerde belki haddimi bilirim benden güçlü olduğun için tebrikte ederim ben sana ben seni yenerim felan demedim.

24 şubat gecesi 01:20 suları nedense aynı ezik yerde aynı kişiler arkadan nowatown yapıyolar
http://www.resimupload.com/resim_upload.asp?url=pictures/12132.JPG&ekleyen=fasul"]12132.JPG

bu arada
nick: goztepeli
lvl: 60 asass artık kullanmıyorum sıkıldım
nick: lord_of_the_mages
lvl:59 bunla dewam ediyorum resimde görünende benim zaten


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.