Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
37
Cevap
1521
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ödül sistemi geliyor
D
15 yıl (1134 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

http://blog.us.playstation.com/2010/12/06/quests-added-to-playstation-rewards-program/comment-page-2/#comments

trophy lerle oyun alınabilecek yakın zamanda ms puanı gibi

Since the launch of the PlayStation Rewards beta, members have been benefiting from doing the things they love to do on PlayStation and progressing towards Select, Pro and Legendary. You may have even seen some of the members that have already reached a rewards tier showing off their status in the PlayStation.com forums or online via their exclusive PSN avatars.

When we announced the PlayStation Rewards program, we promised that it would continually be evolving. We have heard your feedback and today are excited to announce the addition of Quests to the program, which provide yet another fun way for members to participate and earn progress. Quests are PlayStation-related activities that you can complete to directly add to your progress meter.

For example, with Quests, users will earn progress for playing an eligible PlayStation Move game in the “Move It” quest, for watching PlayStation Network’s PULSE in HD on their PS3 system in the “Check Your Pulse” quest, or for visiting the Central Plaza in PlayStation Home in the “No Place Like Home” quest. Nine Quests will be released in the beta by tomorrow, and we’ll be adding crafty new quests throughout the year for your enjoyment.

We hope those of you in the program are enjoying it so far. PlayStation Rewards was made to recognize and reward members for doing the things they love – interacting with and experiencing the entertainment that PlayStation offers. As users play games, check out PlayStation Network’s original programming, review games and explore PlayStation Home, they will earn progress toward the program’s three tiers – Select, Pro and Legendary status. In addition, members of PlayStation Rewards will be eligible to win exclusive prizes and collectible memorabilia throughout the year.

When the PlayStation Rewards program becomes available to everyone in April next year, be sure to check out Quests as a fun way to get involved with all the things you love to do with PlayStation.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Nation -- 7 Aralık 2010; 15:18:58 >

G
15 yıl (7034 mesaj)
Yarbay

aynen yaw alınsın artık olmuşum level 13 bi işe yarasın şu trophler artık


Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
15 yıl (1134 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

level 12 yim bende
paralı avatarlar
wallpaperlar
ekran koruyucular oohoooo


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
15 yıl (2160 mesaj)
Binbaşı

Öff şimdi bide trophy kas işin yoksa :)



G
15 yıl (7034 mesaj)
Yarbay

face de baktım nisan 2011 diyor başlangıcı belkide ilk önce bi deneme yaparlar ama tam olarak anlayamadım yazanlrı neyse biri çıkar birazdan atlar konuya


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl (1146 mesaj)
Yüzbaşı

tam olarak çevirse birisi süper olacak


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
15 yıl (550 mesaj)
Yüzbaşı

Benimde ingilizcem süper değil ama bu yazıda trophy kelimesi bile geçmiyor hangi cümleden o anlamı çıkarttın . Playstation Home la ilgili birşey galiba


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl (1836 mesaj)
Binbaşı

Sakin olun beyler bize birşey olmaz.Sony son kozlarını oynuyor. Yiyen yer. sony'nin en son hali işte olacak.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
15 yıl (10642 mesaj)
Yarbay

ne kadar trophy istediğine bağlı.inş çok abartmazlar



Z
15 yıl (14136 mesaj)
Yarbay

Anladığım kadarı ile ;

Yarından itibaren sanırım Home,Playstation Network ve Pulse aracılığı ile beta sürümü aktif olacak ve 2011 nisan ayında herkes için kullanılabilir bir uygulama olacak. Bunun yanında Pro ve Legendary olmak üzere seçilebilecek bir statü ile oyanayarak kazanabileceğimiz sorular yada görevler olacak , oynayarak bu görevleri kazananlar yıl boyunca PSN üzerinden extra ödüller kazanmaya hak kazanacak. Gelecek olan programın adı ise Playstation Rewards olacak.Yarından itibaren 9 görev çıkacakmış.Playstation'ın daha eğlenceli olması için üzerinde çalışmalar yapılmış gelişme ve eğlence alanında ilerlemek için Quest özelliğini aktif edeceklermiş.

Kısacası yeni gelecek olan bu uygulama Playstation Reward olacakmış , Pro ve Legandary olarak 2 seçenek sunacakmış quest yani sorularla oynarak ve eğlenerek ödüller kazancakmışız.

Umrım yarım ingilizcem ile yardımcı olabilmişimdir.Final Fantasy sayesinde öğrendiğim ingilizcem:))


Bu mesaja 2 cevap geldi.
P
15 yıl (2115 mesaj)
Binbaşı

PSN Gümbür Gümbür Hem Beleş Hem Para VEriyor ! Başkaları Para Versin Online oyun oyanamk İçin Aklımı Seveyim Aklımı


Bu mesaja 2 cevap geldi.
U
15 yıl (17125 mesaj)
Yarbay

Özetlemek gerekirse.

"" Sizden gelen geri bildirimleri duyduk ve bugün programa yaptığımız ekleme ile, kullanıcıların daha fazla eğlenecek yol bulması adına bazı eklentiler ekledik.

Ve bu eklentilerde ps3 ile alakalı aktiviteler olacakmış.Bu eklentiler ile kullanıcılar ilerleme kazanacak, örnek olarak move it uygulamasını oynadığımızda belirli bir ilerleme kaydetmiş olacağız.

Diğer bir örnekte ps home'daki central plazanın içindeki bir yeri ziyaret ettiğimizde bir ilerleme daha kaydetmiş olacağız ve bu şekilde benim eklenti olarak çevirdiğim asıl ismi quest'ler eklenecekmiş.

seneye nisan ayında herkes katılabilecekmiş.

Select, Pro and Legendary status bu questleri yerine getirme durumuna göre bu şekilde sınıf atlayacağız.

Oyunlar oynayarak, ps home'da bazı yerleri gezerek ilerleme kaydedileceğinden bahsediyor.""



C
15 yıl (2028 mesaj)
Binbaşı

Dostum bu yazının Trophy'ye karşılık parayla bir ilgisi yok ki. Nereden çıkardın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
15 yıl (12173 mesaj)
Yarbay

Keşke baştan beri TR PSN kullansaydım o güzelim trophylerin bir işe yarayacağını kim bilebilirdi ki.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
15 yıl (1134 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

zamanla hepsi gelicek kimse okadar trophy yi boşuna almadı arkadaşlar


Bu mesaja 2 cevap geldi.
Z
15 yıl (14136 mesaj)
Yarbay

Ben zamanında trophyler işe yarayacak boş iş değil bunlar demiştim ama kimse inanmadı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
3
15 yıl (8424 mesaj)
Yarbay

çıkar çıkmaz uncharted3, killzone 3, gran turismo6 mı vercekler çokta umrumda wallpaper mış eften püften psn oyunlarıymış. peh.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
15 yıl (259 mesaj)
Teğmen

Tamam da ne alaka jailbrekçilerle ben orasını anlamadım. Sen kas kas tropy belki bi tane mario oyunu verir psn sana. Ben 100mb netle 1 saat dolmadan blackops indirim oynayim. Kim daha karlı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
15 yıl (259 mesaj)
Teğmen

Tabi mario verirse öpte başının üstüne koy


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
15 yıl (36092 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Dead Nation

trophy lerle oyun alınabilecek yakın zamanda ms puanı gibi



Siz Microsoft'un Achivement ve Points sistemini karıştırmışsınız.

Xbox 360 da Achivement, PS3 de olan Tropy ödül sistemleri online ortamda oyunlarda ne kadar başarılı olduğunuzu gösteren ödül sistemleridir ve tamamiyle hava atmaya yarıyor diyebiliriz. Oyunlardan kazandığınız Achivement ve Tropy'ler ile değil oyun almak sakız bile satın alamazsınız:)

Oyun ve başka şeyler satın almanız için PS3 de PSN, Xbox da MS yani Microsoft Points satın alarak PSN de ve XBL da alışveriş yapabilirsiniz.