C

Teğmen
01 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
68 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
12 yıl
AVR SİSTEM TAVSİYESİ
Öncelikle merebalar, daha önce logitech Z5500 kullanmış biri olarak yeni AVR sisteme geçmek istiyorum. Film seyretmek için ufak çapta bir popchorn cihazım var. Mkv vs. filmlerde oldukça tatminkar. Ama müzik dinlentisinde sesini beyenmiyorum. Yanlız 5.1 degil 3.1 sistem kurmak istiyorum. Çünkü oda itibari ile 5.1 sistemden verim alacağımı düşünmüyorum. 1500TL bütçemle bana AVR, center, bass, ve 2 kule hoparlör tavsiyesinde bulunurmusunuz? Son olarak alacağım AVR de en azından güzel bir müzik sesi almak istiyorum. Şimdiden değerli yorumlarınız için çok teşekkürler.
C
13 yıl
FIFA ULTIMATE TEAM vs PES ONLINE MASTER LEAGUE
Arkadaşlar soruyorum size hangisi daha güzel, zevkli, arasındaki farklar ve orjinal almaya değer acaba?
C
16 yıl
X-FI XtremeMusic Vista Mikrofon Problemi
Arkadaşlar ne yaptıysam da line girişine taktığım microfonu bir türlü çalıştıramadım. XP de oldukça iyi çalışan 3 adet microfonu deniyorum olmuyor bi yerde yanlışlık yapıyorum galiba. En son sürümünü de indirip 64 bit sistem için kurdum driveri ama gene olmadı. Lütfen yardım pls deli oldum 2 gündür uğraşıyorum.
C
16 yıl
Company of Heroes - Opposing Fronts Multiplayer Oynamiyor
Beyler benim arkadaşımla ikimizin orj oyunu var ve makinalarda aynı evde ama lan game yaptıgımız da host yapıp yenin server açıyoruz diger arkadaş giremiyor servera hep hata veriyor ve multi yapamıyoruz. Gittik ikimizde sırf multi oynamak için iki kutu oyun aldık ve elimizde kaldı diyebilirim. Yardımlarınızı bekliyoruz valla oyunlar yatıyor aval aval kaldık valla :D Acaba bi patch falan mı kurmamız gerekiyor anlamadık gitti. Oyun Coult not player connect vs. gibi bişi yazıyor diger kişi kurululan hosta girmeye çalıştığında.
C
16 yıl
Görüntü Kalitesi Yüksek Reciever Tavsiyesi
Öncelikle meraba. Arkadaşlar ben lcd televizyonda kullanmak için görüntü kalitesi çok iyi bi reciever tavsiyesi istiyorum sizden. Bana şifreli kanalları açması vs. önemli degil. Benim için görüntü kalitesi çok güzel olması ilk tercihim. Zaten türk kanallarından başka kanal seyretmiyorum. Bir de lig tv kartını kullanabilecegim bi receiver olması lazım. Fiyat aralığı 100-200 olursa güzel olur. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
C
16 yıl
DQ6 Elektirik Gidip Gelince Arıza
Selamlar arkadaşlar. gigabyte dq6 kullanıyorum ve aldığımdan beri elektirik gidip geldiginde tarih ve saat formatlanıyor eskiye dönüyor ve bios ayarları fabrika çıkışı şeklinde oluyor. Sistemi başlatırken bi profil seçme ekranı geliyor ve geçiyor. Sistem elektirik gidip gelince hep bu şekilde oluyor bir türlü anlıyamadım. Pilden olsa aldığım günden beri yaparmı acaba yani aldığımda mı pili bitmişti onuda bilmiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler.
C
17 yıl
Gigabyte DQ6 ide problemi
Arkadaşlar benim 1 adet dvd, 1 adet cd-rom'um var 2 adet de ide hdd. var ama bu anakartta sadece 1 ide girişi var. Ben tek kablo üzerinde 2 ide girişi bulunan ide kablosu kullanıyorum böylelikle 1 hdd ve 1 cd-rom çalıştırabiliyorum. Digerlerini nasıl çalıştırabilirim biraz acamiyim yardım ederseniz sevinirim. Ne kullanmam gerek vs. bilmiyorum. teşekkürler
C
17 yıl
Gigabyte DQ6 hiz asirtma problemi - CPU-Z
Arkadaşlar hız aşırtma deniyorum sistemimde (E6600, 2x1gb corsair 800mhz ram, 7900gtx, dq6) 8 çarpanıyla 400 speed gerekli voltaj ayarlarından vs. sonra sistem açıldığında cpu-z da degerli gördügüm zaman degişmeler oluyor. yani işlemci 2.4 de gozükürken kendi kendine artıyor 3,2 ye çıkıyor ve düşüyor tekrar. Neden boyle oynamalar yapıyor stabil kalmıyor anlıyamadım. Bir de işlemcinin sıcaklığı 65 derece civarında seyrediyor normal degil sanırım biraz sıcak geldi bana sizce??? Bir de arkadaşlar günlük kullanım için bana değerler yazabilirseniz cok sevinirim. Yani stabil kalıcak devamlı makinam. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
C
17 yıl
Windows\u0027a girerken restart
Arkadaşlar bilgisayarı alalı 2 gün oldu ilk başta hiçbir problemi yoktu. Daha sonra bugün tekrar çalıştırdım makinayı tam windowsun açılış müziği geldigi sırada takılma oluyor yani takılmış plak gibi ses geliyor (windos giriş müzigi) daha sonra bilgisayar kendini resliyor. Sabahtan beri uğraştım ama yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. (Bu arada tüm forumu aradım bulamadım bu soruma yanıt ondan başlık açmak zorunda kaldım silinmezse sevinirim )
C
18 yıl
Ekran Kartı Isısı 60-70 C ???
Arkadaşlar 7900gtx ekran kartıma overclock yaptım yanlız normal oyunlarda biraz zaman sonra 60-70 arası oluyor sıcaklık sizce bu sıcaklık normalmidir yoksa üst düzeydemiridir??? Egerki yüksek diyorsanız biraz daha hızlarını düşürecegim.. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.