Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
124
Cevap
9674
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: ODTÜ vs BİLKENT (7. sayfa)
E
12 yıl
Teğmen

F
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Espartaco

Peki KOÇ u da eklesek ?

ekledik diyelim,ne olur sonuç :D



B
12 yıl
Er

1.si ister ODTÜ'yü seç ister bilkenti seç sonuçta mezun olup bir iş bulduğunda EN AZ ÇOCUĞUNU BİLKENTTE OKUTABİLECEK kadar para kazanmak istersin. O yüzden zengin insanlara bu kadar nefret dolu olmanız şaşırtıcı. Zengin olmak, paranızın olması bu kadar kötü bi durum mu? Öyleyse neden üniversite okuyorsunuz? Girin bir işe asgari ücret alıp mutlu mutlu yaşayın.

2.si bilkent mühendislikleri hukuğu ve birçok bölümün burssuz puanı zaten marka olmayan birçok üniversiteden daha yüksektir ama BABALARI ZAMANINDA İYİ ÜNİVERSİTELERDE OKUYUP ONLARA MADDİ DESTEK OLABİLECEĞİ İÇİN bilkenti seçerler.

3.sü bazılarının dediği gibi seninle aynı zekaya sahip insanlarla aynı sıralarda oturmak istiyorsan HASTANEYE GİT IQ TESTİ YAPTIR illa senle aynı çıkan birileri vardır onları bul ve onlarla kaynaş. ÖSS motivasyon-çalışma----en son zeka--- ölçen bir sınavdır. Kimsenin zekasını ölçmez. bu sebeptendir ki burssuz mühendislik okuyan öğrencilere sen benim kadar zeki değilsin diyemezsin hele ki bu foruma ne ODTÜde ne Bilkentte okumayıp - orda okuyan tanıdıklarım var- diye yorum yapıyorsan! ve de üstüne kendi ÖSS sıralamanı söyleyemeyecek durumdaysan.

4.sü Birileri 45km2 lik alanı var demiş çok komik. Bu sebeple ODTÜ'ye gidecekseniz araba almanız gerekir gezebilmeniz için onun için de o küçümsediğiniz BABA PARASI gerekir.


5.si Evet ODTÜ markadır ve evet Bilkent markadır. 2si de iyidir. Bilkentin yurtdışı olanakları labları sosyal klüpleri faaliyetleri spor salonları kütüphanesi şahanedir. ÖDTÜ'yü bilemiyorum yorum yapamam.


şimdi benim ilerde çocuklarıma sağlamak için uğraştığım kadar zamanında bizi düşünüp uğraştığı ve şimdi beni Bilkentte okutabildiği için BABAMA ve PARASINA TEŞEKKÜR EDERİM!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
12 yıl
Binbaşı

Şayet fen lisesinden çıktıysanız kendinizi Bilkent'te düz lisedeymiş gibi hissedebilirsiniz ben şahsen öyle hissediyorum buraya karşılaşabileceğiniz diyalogları bilseniz Bilkent'i tercih etmezsiniz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: hckr

Şayet fen lisesinden çıktıysanız kendinizi Bilkent'te düz lisedeymiş gibi hissedebilirsiniz ben şahsen öyle hissediyorum buraya karşılaşabileceğiniz diyalogları bilseniz Bilkent'i tercih etmezsiniz

Biraz up olacak ama hocam mesela? Birde hangi bölüm.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.