F

Yüzbaşı
17 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
14 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
12 yıl
yeter
kaç gündür forumda konu açıyoruz o mu bu mu diye.yok abi,türkiye'de okunacak yer yok.
bugün tercih yapmaya gittim,hoca tercih yapmadı bana.özelleri de araştır diye(koç,sabancı)
beni ODTÜ'den bilgisayar mühendisliğinde yüksek lisans yapan biriyle görüştürdü.adamın demediği kalmadı.yok odtü abartılıyor da aslında normal bir üniversite.ancak ilk 10 binden filan adamları hakeder diye.yalan sölemiyorum,bu adam girdiği yıl türkiye 26. oldu,odtü bilgisayara gitti.gerçi keşke sorsaydım,neden yüksek lisans için de odtü de kaldın diye.tubitak dedim onu da kötüledi.okulun labaratuvarı yok diyor bana.hocalar da artistmiş,dediğim dedik ne isterlerse yapıyorlarmış.sadece kampüsü güzel,daha rahat ortam yaparsın bir de az da olsa hala adı var dedi.ulan ben 2 yıldır odtü diye yırtınıyorum(en azından psikolojik olarak) adam ben de moral filan bırakmadı.tercih de yapmadım pazartesi yapacam.rehberlikçi izin vermedi
F
12 yıl
HAZIRLIK
arkadaşlar hazırlık atlama sınavı için değil ama kur belirleme sınavı için şimdiden çalışmak istiyorum.orta ve üstü kurlar daha avantajlıymış sanırım.bu konuda bilgisi olan ve çalışma-kitap önerebilecekleri bekliyorum.

not:ODTÜ'ye gidecem büyük ihtimalle
F
12 yıl
ODTÜ vs BİLKENT
elektrik elektronik mühendisliği için bu iki üniversiteyi kıyaslar mısınız?eğitim kalitesi,sosyal imkanlar,proje-faal öğrencilik, ve en önemlisi yurtdışı olanakları için vb
F
12 yıl
TERCİH İÇİN
üniversiteden burslar filan için bölümü üstlere yazmamızın çok etkisi var mı?varsa 1. tercihe yoksa ilk 3 e filan mı yazmamız lazım?yazarsak ne avantaj kazanacaz?
bilen varsa cevap bekliyorum
F
12 yıl
HARÇLAR
http://www.sabah.com.tr/Egitim/2012/07/20/universite-harclari-kalkiyor
bu konu çok haber oldu ne dersiniz arkadaşlar kalkacak mı?
F
12 yıl
KONTENJAN!!!
arkadaşlar ODTÜ kontenjanları için tanıtım sitesi ile kılavuz farklı şeyler yazıyor.hangisini referans alacaz?biri ösym kılavuzu,diiğeride ODTÜ'nün resmi tanıtım sitesi.
F
12 yıl
İLK 100 BURSU
arkadaşlar bu yıl üniversiteye yerleşecem.seneye okurken ygs ye girip ilk 100 e girersem bu burstan yararlanabilir miyim?
not:lys ye girmiyecem,okul-ya da bölüm değiştirmiyecem,tercih yapmayacam.sadece bursu almak için ygs yeter mi :D
F
12 yıl
HAX
beyler artık rahatladığımıza göre haxa devam diyorum
F
12 yıl
GEYİK\u0027E HATIRLATMA
bak geyik kardeş.forumdaki herkese cuma cuma cuma deyip durdun.cumaya girmiş bulunmaktayız.kimi insanlar sana 23:59 a kadar süre verdi :d
nedir son düşüncen.eğerki cayarsan ya da haklı çıkmazsan geyik
F
12 yıl
ham sıralama 3k aobp 57,4 sıralama ne olur?
cevap pls
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.