Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
973
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Notification Center'e uygulama kısayolu ekleme
U
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Jailbreak yapılmış iPhone 6 plus kullanıcısıyım. Geçen Günler'de iOS 8 e güncellenmiş lockinfo tweakını satın Alıp kullanıyorum. Notification Center'e uygulama kısayolu ekleyip kilit ekranından hızlı şekilde uygulamaya geçiş yapmak istiyorum. Ancak birkaç gündür aramama rağmen bununla ilgili tweak ya da uygulama bulamadım. Uygulama olarak internet sitelerinde "Launcher" diye bir uygulamadan bahsediliyor ama bu uygulama da AppStoreden silinmiş. İnternette de ipasını bulamadım. Sizin bildiğiniz uygulama ya da tweak var mıdır bu iş için ?

Not : Kilit ekranına uygulama kısayolu ekleyen tweaklar Lockinfo ile birlikte çalışmıyor. Uygulama kısayollarını seçemiyorsunuz Lockinfo varken.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >