Merhabalar. Programlama ve genel kullanım amacı ile notebook'um için ikincil bir monitör almaya karar verdim. Alacağım monitörü sene sonu okul bittikten sonra toplayacağım masaüstü bilgisayar için de kullanmak istiyorum. Aynı zamanda çok fazla da oyun oynarım.
http://www.vatanbilgisayar.com/lg-215-22m37a-genis-ekran-led-monitor.html#ozellikler Bu ürünü buldum fakat sadece VGA çıkışı var. İleride (ya da şimdi kullanmak istersem) HDMI ile kullanmak istediğimde dönüştürücülerin ne kadar düzgün görüntü vereceği konusunda da şüpheliyim. Bu ürün hakkında hiç yorum bulamadım. Sizin düşünceniz nedir? İnternet üzerinden alışveriş yapmak isterim fakat panel konusunda sıkıntı yaşamak istemediğimden ve monitöre acil ihtiyacım olduğundan teknomarketlere bakıyorum. Yarın almayı planlıyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Tabi görüntü kalitesi farkını anlamak için iki monitörü de görmek lazım ama bu fiyattaki monitörlerin birbirlerinden çok farklı olacağını sanmıyorum.
İlginiz için teşekkürler. Verdiğim modelde HDMI olması dolayısıyla düşünüyorum. Hem de panel konusunda sorun yaşama ihtimalime karşı direk bir mağazadan almak daha mantıklı geliyor. Gönderdiğim ürünün durumu nasıl sizce? Pek şikayet bulamadım.
http://www.vatanbilgisayar.com/lg-215-22m37a-genis-ekran-led-monitor.html#ozellikler
Bu ürünü buldum fakat sadece VGA çıkışı var. İleride (ya da şimdi kullanmak istersem) HDMI ile kullanmak istediğimde dönüştürücülerin ne kadar düzgün görüntü vereceği konusunda da şüpheliyim.
Bu ürün hakkında hiç yorum bulamadım. Sizin düşünceniz nedir?
İnternet üzerinden alışveriş yapmak isterim fakat panel konusunda sıkıntı yaşamak istemediğimden ve monitöre acil ihtiyacım olduğundan teknomarketlere bakıyorum.
Yarın almayı planlıyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >