Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
482
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Notebook dvd-rom normal bilgisayarda çalışır mı?
S
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba.

Elimde fazladan notebook için üretilmiş dvd-rom'lar var. Ben bunları normal bilgisayara monte etmek istiyorum. Ancak çalışır mı? Girişler farklı malumunuz; H-L datastorage gsa-t10n model dvd-rom'un girişi nedir? Bu girişi normal sata ya da ide girişine uydurabilmemiz (giriş to giriş kablolarla) mümkün mü?

Böyle bir şey deneyen ya da bilgisi olan arkadaşlar, yardımlarınızı esirgemeyiniz lütfen.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



D
15 yıl
Yarbay

uydurabilmeniz mumkun. adaptor ile dediginiz yapilabiliyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Hangi adaptörle? İsim verebilirseniz araştırabilmem ve alabilmem açısından iyi olur.

Teşekkür ederim bu arada.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sururi -- 16 Şubat 2011; 9:34:38 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
15 yıl
Yüzbaşı

Bu konuda ben de bir araştırma yapmıştım eskiden evet kullanılabiliyor da gerekli olan aparatın adını bilmiyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.