Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
773
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Note 4 ve iphone ekran karşılaştırması -şahsi görüş-
M
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Beyler ben bu ikilem Arasında kalmış ve ekrana çok önem veren Kullanıcılar için önemli bir tecrübemi paylaşacağım. Note 4 ü teknosa da detaylıca inceledim Yanıma iphone 5s imi alarak, bilhassa ekranına vakit ayırdım. Çünkü Samsung un cırtlak pastel tonlarından vakti zamanından çok sıkılmış biri olarak acaba Samsung bu konuyu çözdümü düşüncesiyle benim için en önemli husus ekranıydı. Baştan Söyleyeyim bütün ekran modlarını denedim. Ve şunu bet söylüyorum NOTE 4 EKRANI KESINLIKLE PİYASININ EN IYI EKRANI FILAN DEĞIL. O SITELERIN YOK DÜNYADAKİ EN IYI ERKAN NOTE 4 te DEMELERINE ALDANMAYIN SAKIN. KOCA BIR YALAN BU!!!!

Yıl oldu 2014 Önümzde hala beyazı adam gibi veremeyen Saçma sapan bir ekran var!!! Facebook ve instagram hesaplarımı açtım ard Arda ikisinde de sonuç hüsran oldu. 5s instagram da insanların suratlarını gayet doğal tonlarda sunarken note 4 hala makyajlı gibi pastel tonlarında gösteriyordu insanları. Ekran modunu değiştirince pastel tonlar çok hafif bir azalma gösteriyor(hala var tabi pastellik) ama bu seferde beyaz tonları canımı sıktı. Ardından Facebook U açtım ve oradaki galeriden kaliteli bazı fotoları açtığımda yine beyaz tonlarını sarımtırak gösterdiğine Şahit oldum.

Velhasıl kelam ekranda doğal tonlamalara çok Önem veren Kullanıcılar note 4 ten uzak dursun.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@trix -- 13 Ekim 2014; 16:26:06 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
10 yıl
Yarbay

Ya hawle vela bir tarafta butun test otoritelerince bir numara seçilmiş Note 4 diğer tarafta sd kalitede 5 s, Senin elindeki telden 5 kat net görüntü var o telde hala pislik atiyorsun. Güle gule kullan telini



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

*
10 yıl
Yarbay

samsung bencede ekran konusunda iyi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Z
10 yıl
Yarbay

Beyaz konusunda ne bekliyordun amoledin lcdden iyi olmasını mı? Sen sadece beyazlara bakıp ne kadar kötü dersen aç o zaman siyah bir ekranı iphone ekranının ne kadar gri olduğunu adam gibi siyah vermediğini görürsün. Bu testler genel olarak değerlendirilir ve bunda da senin benim kıt değerlendirmemiz yetmez bunun görüş açısı kontrast oranı piksel dizilimi var oğlu var ve bunların tüm genel sonucunda note4 önde çıkmış, Samsung'u sevmem ama en iyi note4 seçilmişse note4tur 2 2 daha 4.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.