Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
18
Cevap
1219
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Not almak için iPad.
D
13 yıl (254 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Selamlar,
Öğrenciyim, tablet almayı düşünüyorum ve gönlümdeki isim iPad. Ama bu tableti yatarken video/dizi izlemek için(ki bildiğim kadarıyla flash player olmadığı için sıkıntı bu) ve daha çok derslerimde kullanacağım ancak bu silgi kafalı styluslar gerçekten çirkin ve kullanımı zor. Daha önce hiç conductive fiber stylus kullanmadım ama onun da ucu kalın olduğu için aynı şekilde zor olacağını düşünüyorum. Klavye takma opsiyonu var ama zaten 3gli bir iPad beni bayağı zorlar. Fakat yok babacım o kalın kafalı styluslarla çok rahat not alınıyor diyorsanız kafayı biraz daha yoracağım.

Nedir sizce not almak için iPad kullanılır mı yoksa direk Galaxy Note 10.1 alıp yoluma mı bakayım?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirAylak -- 10 Şubat 2013; 5:46:16 >

A
13 yıl (1573 mesaj)
Binbaşı

Belki fikir edinirsin diye ekliyorum.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=49619827&p=1#49619827



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.