Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
193
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Norman Reedus, Death Stranding ve P.T. Hakkında Konuştu
Ö
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

 
Kojima'nın son iki projesinde ana karakter olarak bulunan Norman Reedus bu projeler hakkında konuştu. Silent Hill'ın demosu olarak yayınlanan P.T.'de ve Death Stranding'te Norman Reedus'u ana karakter olarak görmüştük.
 
Başarılı oyuncu Hollywood Reporter ile yaptığı röportajda bu oyunlar hakkında konuştu. Konuşmasından öne çıkan bölümler şu şekilde:
 
"Silent Hill iyi ki iptal oldu. Çünkü Death Stranding çok daha iyi. Kojima'nın oyunda ne yapmak istediğini daha yeni yeni anlıyorum ve bu adamın çalışma şekli ve düşünme şekli beni gerçekten çok şaşırtıyor... P.T.'yi hiç oynamadım çünkü gerçekten çok korkunç...
 
...Daha önce de oyunda bulunmuştum ve gerçekten Death Stranding müthiş bir tecrübeydi. Hikayenin bir parçası olarak büyük bir hikayenin içindesin ve büyürken oynadığım oyunlardan çok farklı. Tüm dikkatinizi ve sabrınızı göstermeniz gerekiyor. Kojima'ya bir keresinde sormuştum: 'Bu oyunlar çok gerçekçi sence bir gün oyuncuya ihtiyaç duymadığınız bir gün gelecek mi?' o ise bana 'hayır' dedi. 'Gerçeğe yakın olması için ruh gerekiyor bu yüzden asla bir oyuncu olmadan yapılamaz.' dedi." 
 




Silent Hill iyi ki iptal oldu. Çünkü Death Stranding çok daha iyi. .
Yoruma Git
Yorumun Devamı darkdogan - 5 yıl +6
Para alıp, içinde bulunduğu bir projenin iptaline sevinecek çiğlikte bir yorum yapmış! Death Stranding'e basın parayı demek istiyor burada şair. Ne lobi çevirdiler ama oyunu adam gi...
Yoruma Git
Yorumun Devamı rick dangerous - 5 yıl +3
D
5 yıl
Yarbay

Silent Hill iyi ki iptal oldu. Çünkü Death Stranding çok daha iyi. .Bi tarafımla güldüm,P.T demosuyla bile derin izler bırakıp,en iyi korku-gerilim-çaresizlik hissini yaşatan deneyim olmuştu çıktığı gibi,gidipte "Kargoculuk" oyunu daha iyi demek müthiş saçmalık olmuş.Silent Hills ya da başka isimle P.T nin ortamını Kojimadan görmek dileğiyle.



B
5 yıl
Yarbay

Silent Hills çıkmadı ama ikisi de aynı zamanda çıkmış olsa büyük ihtimal Death Stranding'i ikiye katlardı satış farkı ile Silent Hills. Aga sen kral bir projeye bi şey atıyon konami vs ayağına. Silent Hills gerçekten sağlamdı, ciddi umut vadeden bir yapımdı..



L
5 yıl
Binbaşı

Benim gibi korku, gerilim oyunlarını ve filmlerini oynamayı veyahut izlemeyi gereksiz aynı zamanda anlamsız bulan kişiler için, Norman'ın söylediği geçerli. Ne gerek var kendimizi kasmaya



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: FourEight


R
5 yıl
Yarbay

Para alıp, içinde bulunduğu bir projenin iptaline sevinecek çiğlikte bir yorum yapmış! Death Stranding'e basın parayı demek istiyor burada şair. Ne lobi çevirdiler ama oyunu adam gibi reklamını yapmayı beceremediler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
5 yıl
Binbaşı

Arka planda neler döndüğünü ne biliyorsunuz? İyi ki iptal oldu derken belki iğneleme yapıyordur. Veya korku türünü sevmeyip oynayamıyordur. (Reklam konusunda çirkinleşmeleri meselesine katılıyorum.)



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

G
5 yıl
Yarbay

Kojima oyunlarının ilk 1-1.5 saati çok iyidir o yüzden P. T oyunu bence bu şekilde daha iyi olsu yoksa sonrası çok kötü olabilirdi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: FourEight

Benim gibi korku, gerilim oyunlarını ve filmlerini oynamayı veyahut izlemeyi gereksiz aynı zamanda anlamsız bulan kişiler için, Norman'ın söylediği geçerli. Ne gerek var kendimizi kasmaya


Aynn hocam. Saatlerce boş dünyada kargoculuk yapmak kat kat daha zevkli. Yehuu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.