Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
759
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nokia N97
E
9 yıl (2138 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar bugün birinden genpa ithalatlı jelatini açılmamış n97 satın aldım ( telefonum bozuldu yedek niyetine aldım). Şimdi bu telefona güncelleme vs yüklemek istiyorum. Telefonu henüz çözemedim. Nasıl yapabilirim ? Ve Youtube gibi sitelere girerken işlem gerçekleştirilemedi hatası alıyorum sorun nerededir ?. Bu arada gören şaşırıyor nasıl sıfır buldun diye de. Baya havalı telefon.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egecano -- 18 Şubat 2017; 22:33:4 >

Ö
9 yıl (1159 mesaj)
Binbaşı

Öncelikle cihazın hayırlı olsun. Cihazı istanbuldan mı aldın ve beyaz renkli mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
9 yıl (2138 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Doğrudur.




Bu mesajda bahsedilenler: @evgireli
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.