Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
29
Cevap
1632
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Nokia 8 amiral gemisi Haziran ayında Snapdragon 835'le gelecek (2. sayfa)
S
7 yıl
Binbaşı

Carl Zeiss ve pureview teknolojisi yoksa almam arkadaş nokia yı nokia yapan şeyler yoksa ne anladım ben o işten? Ancak uygun fiyatlı gelirse insanlar düşünebilir almak için o zaman.




S
7 yıl
Onbaşı

Nokia nın telekominikasyon sektöründeki üstünlüğü halen devam ediyor. Yeni lisanslar almaya ve yeni teknolojiler de üretmeye devam ediyor. Bir Nokia Fanboy u ve hayatında Nokia hariç hiçbir telefona para vermemiş biri olarak kamera dışında kafama takılan bir konu olmadı. Eğer sorun lisans ile ilgili ise eminim telefon piyasaya sürülene kadar Nokia pureview den daha iyi bir teknoloji bulmuş ve Nokia 8 e onu uygulamış olur. Eğer lisans değilse zaten takipçilerinin tepkilerine kulak verip tekrar anlaşma sağlarlar. Biran önce çıksa da lumia 930 umdaki sim kartı çıkartıp 8 e taksam :)
Nokia yı sevmeyen arkadaşlar da bu duruma sevinmeliler, piyasayı en alt seviyeden en üst seviyeye kadar domine etme gücü olan bir firma tekrar sektöre giriyor. Bu sayede kendi kullandıkları markalar daha iyi telefon üretmek zorunda kalacaklar :) Yanlış anlaşılma olmasın Nokia dan daha iyi üretmeleri mümkün değil, ama en azından kendilerini aşarlar :P




A
7 yıl
Yüzbaşı

Hadi inşallah



D
7 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

Nokia cep telefonu üretiminde son senelerde aktif değildi fakat, telekomünikasyon altyapı tesisleri pazarında ilk 3 firma arasında, yani çok iyi durumda. En son Alcatel-Lucent 'ide satın almalarıyla yerlerini iyice sağlamlaştırdılar.



Cep telefonu piyasasından uzak kalmaları Nokia'nın iyi telefon yapamayacağı anlamına gelmiyor. Bu adamlar bu işten uzakta değiller vede nasıl yapıldığını biliyorlar. Herhangi bir markanın fanı değilim. Fakat bildiğim konulardada inandığımı savunurum. Ben hiçbir zaman Nokia'nın asla geri dönemez, toparlanamaz olacağına inanmadım. Bu tip konularda hiçbir şey bilmeyen bile Nokia'nın en bilinen markalardan biri olduğunu rahatlıkla söyler. İşte bu bilinirlik bir marka için en büyük değerlerden biridir. Tabi ki geçmişte bedeli yüksek bazı hatalar yaptı Nokia. Özellikle iphone'un piyasayı temelinden değiştirmesine zamanında adapte olamadılar. Olmaya henüz başladıklarında ise uzatma dakikalarına denk geldiler ve maç bitti, yenildiler.



Kaldıki asıl üretimi şuan Nokia adına HMD Global yapıyor. Hukuki engeller bittikten sonra Nokia kendi adıyla üretime başlayınca daha kuvvetli bir şekilde pazarda yer alacağını tahmin etmek zor değil. Nokia battı falan diyenler iyi bilmeliler ki bu tip eskiden çok iyi işler yapmış köklü firmaları pazardan silmek kolay değildir. Örnek vermek gerekirse mesela şuanda Ericsson kendi markasıyla telefon üretmiyor, peki üretseydi pazara ilk defa girmiş bir firma gibimi karşılanırdı. Bence hayır, halen varlığını sürdüren, cep telefonu diye bir aleti henüz kimse bilmezken; piyasaya bir anlamda bu işin nasıl yapılacağını öğreten firmalar bir anda da yok olmazlar.



Lenovo firması bile Lenovo markası yerine artık sadece Motorola ismiyle telefon üretmek istiyor. Neden? Çünkü bu kadar sene Lenovo markasıyla piyasada bulunmalarına rağmen bir Motorola bilinirliğini sağlayamadılar.

Güzel diyorsunuz fakat şuan kullandığımız cihazlar sadece cep telefonu değiller, telefon özelliği olan minik bilgisayarlar, zaten haberden özellikleri incelendiğinde sd 835 tabanlı olacağı anlaşılıyor bu modern yonga setlerini nokia'ya kimse satmasa 3310 ayarında telefonlar yapabilir sadece, alt yapı üretmekle bu cihazları üretmek çok farklı şeyler (835 içindeki modem bile yanılmıyorsam qualcomm lisanslı), bu mantıkla intel'in çok rahat baz istasyonu üretebilmesi lazım demek gibi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSG1 -- 9 Mart 2017; 14:6:2 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
7 yıl
Çavuş

S7 edge vs. telefonlara göre hangi konumda olur görüşlerinizce ?



R
7 yıl
Teğmen

Resimdeki TLF güzel




T
7 yıl
Yüzbaşı

Tanıttıkları da dahil olmak üzere komple hayal kırıklığı oldu..O kadar zaman bekledik boşuna beklemişiz..Android tarafı hep aynı cihazlarla dolu..Keşke lumia çizgisini hiç bozmasalardı..Bu halleriyle hepsi çin telefonlarına benziyor..Üstünde Nokia yazıyor ama ruhu yok maalesef..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
7 yıl
Çavuş

Selam arkadaşlar forumda bazı konulara mesaj atamıyorum mesaj atma yetkiniz bulunmuyor yazıyor ne yapman lazım



Ö
7 yıl
Yüzbaşı

Gelsede alsak



.
7 yıl
Çavuş

Her malın bir alıcısı vardır gayette satılır. Nokia demek eskiden güvenle eşdeğerdi youtube da dayanıklılık testlerine bir bakın derim. Sağlamlığıyla çoğu amiral gemisinden daha iyi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.