Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
1679
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nokia 5800 telefonda navigasyonu verimli şekilde kullanabilen varmı
M
14 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Mrb arkadaşlar Nokia 5800 telefonum var ovimasp ve Ndrive yüklü öncelikle Ovimaps programını denedim Gps bağlantısı araç içerisinde hareket ederken kesinlikle bağlanamıyor 30 Km yol gittim hala bağlanamadı. Telefon sabit bir yerde durur ise bağlanması 10 dakikayı buluyor. Bir şekilde bağlantıyı kurdum ve o şekilde araç ile hareket ettim 20 Km lik yola çıktım. Ovi maps ile 20 Km lik yolda en büyük problemim dönülecek yeri geçtikten 3-4 sn sonra sağa sola dönün diyor. Ben ne anladım bu şekildeki bir navigasyondan bana dönmeden 4-5 sn önce söylemesi gerekmiyormu. Bu sorunu çözmenin bir bolu varmı acaba.

Ovimasp programından verim alamadığım için Ndrive programını kurdum. Programın arayüzü çok güzel adres hatta bazı yerlerin kapı numarasına kadar gidilebiliyor. Sabit dururken GPs bağlantısı Ovimaps e göre daha hızlı fakat en büyük dez avantajı yola çıktığımda sürekli GPS bağlantısı kesiliyor ve hiç bir anlamı kalmıyor. Acaba sizce en verimli beni yarı yolda bırakmayacak bir Navigasyon yazlımı varmı?
Teşefonlara yüklediğimiz navigasyon yazlımları ile Araç içerisinde kullanılan direk GPS cihazları arasındaki fark nedir GPs cihazlarındada bu şekilde kesilmeler oluyormu? Sizinde yorumlarınızı bekliyorum teşekürler...