arkadaşlar 3230 telefonum var ve şu anda telefonuma mesaj geliyo fakat mesajı açıyorum daha okumadan mesajlar menüsüne geri dönüyor ve telefonumun tercihler menüsüne girdiğimde zil sesi ayarlarını değiştiremiyorum orjinal telefon ayarlarına falan dön dedim ama olmuyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
*#7370# yi tuşla makineyi formatla(rehber mesajlar falşan hepsi siliniyoo bu işlemi yaptıktan sonra telefon hafızasında hiçbirşey kalmıyo)yaklaşık 5 dk falan sürüyoo bu işlem şarjının yeterli olmasına dikkat et
ayni sorun bende de olmustu, hatta servie arizasindan dolayi vermistim, arizayi yapmamamislar ustune birde bu yazilim sorununu getirmislerdi. birakin yapalim dediler ama ben birakmamistim, hatta islem kaydinada grimiyordu, ama bir iki girdim ciktim, mesaja baktim, cagri yaptim, listeyi temizledim ve duzelmisti. ama labirent300a arkadasin dediginide yaparsan duzelecektir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.