DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
L

Yüzbaşı
28 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
67 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
L
16 yıl
Turkcell 3g vınn testi
< Resime gitmek için tıklayın >

turkcellin verdiğii modemle kullanıyorum 3g nin olduğu bölgelerde gayet iyi hızı
illerin hepsinde 3g varmiş ama bi çok ilçede yok. olmayan yerlerde edge hızında sürünsede 3g nin aktif olduğu bölgelerde gayet iyi
L
16 yıl
TTnet 3g modem test sonucum.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

sonuç hüsran 10 yıl önceki dailup hızından farksız.(uçan değil sürünen internet) bi de aylık 500 mb veriyo.sonraki her 1 mb için 0.05 kr muş.
ama modem güzel driveri cihazın içinde geliyo cdye ihtiyaç duymuyosunuz.micro sd kart okuyucu var üstünde bir adet de usb uzatma kablosu geliyo.
belki ilerde hızlanır:D
L
17 yıl
İzmirde seri kablo yaptirabileceğim yer
arkadaşlar yarın izmirden barkod yazıcısı için kablo yaptiricam nerden yaptirabilirim acaba bilen varmi.çankaya tarafına gidip araştırcam ama direk adres verebilcek biri varsa çok iyi olur.(10-15 metre civari yaptirmam lazım)
http://www.indiabizclub.com/uploads05/19/P/SRP-27584772214.JPG
http://www.posmicro.com/RECPRINTERS/SAMSUNG_PRINTERS/samsung_srp_275_receipt_printers.htm

yazıcının girişi lpt portu(anakartın üzerindeki gibi klasik yazıcı kablosu değil) bilgisayarada seri kablo ile bağlanıyo yani com portlardan
L
17 yıl
Avea İle 4GB İnternet 39 TL
Avea İle 4GB İnternet 39 TL
TTNET'in 4GB paketine 3G geldiğinde rakip olabilecek bir fiyatla sunulan Avea MobilBağlantı 3G/EDGE USB Stick hem internete bağlıyor, hem de dosya taşıyor.
Pek yakında 3G'ye geçeceğimiz için GSM operatörleri özellikle dizüstü bilgisayar ve netbook'ları internete bağlayan USB cihazlarını duyurmaya başladılar. EDGE yaygınlaşmaya başladığında GPRS kart olarak piyasaya az sayıda sürülen kartların yerini alan USB stick'ler, 3G'nin gelmesiyle birlikte tavan yapması muhtemel.
Avea internete ve e-postalara hareket halindeyken ulaşmayı sağlayan 3G ve EDGE destekli USB Stick ile abonelerini, internete kablosuz, kolay ve hızlı bir şekilde her an, her yerden bağlayabiliyor. Cihaz 3G teknolojisinin Türkiye'de hayata geçmesiyle beraber de 3G hızında internete erişimin keyfini de kullanıcıların yansıtacak.

Avea MobilBağlantı 3G/EDGE USB Stick
Aboneler aylık 1 GB'lik internet paketine 35 TL yerine 29 TL'ye, aylık 4 GB'lik internet paketine ise 55 TL yerine 39 TL'ye 12 ay boyunca abone olarak Avea MobilBağlantı 3G/EDGE USB Stick'e ve Avea videoları ile yüklü 1 GB'lık Micro SD Kart'a ücretsiz sahip olabilecekler.
Bu fiyatlar göz önüne alındığında TTNET'in yakın zaman sonra yeni bir indirime gitmesi beklenebilir. Aynı performans konforu olmasa bile özellikle netbook ve dizüstü bilgisayar sahipleri mobil dünyaya geçmeyi, ADSL'de kalmaya yeğleyebilirler. Yakında internete bağlanmanın duygusal anlamda kuralları değişebilir -ki bu tüketiciler için elbette olumlu bir gelişme.

kaynak shiftdelete.net

haberi gördüm bi paylaşayım dedim.avea nın sitesinde konuyla ilgili bi ayrıntı görmedim ama varsa böyle bişey adsl i kapatırım ama
L
17 yıl
klasörleri salt okunurdan kurtarmam lazım YARDIm
bilgisayar virüs bulaştı virüsü temizledim ama bütün klasörlerim salt okunur olarak kaldıı sağ tıkayıp salt okunuru kaldırıyorum ama gitmiyo ağ üzerinde dosyalarda çalıştığım zaman salt okunur olduğu için üzerinde işlem yapamıyorum
ms dos da attrib komutunu bile kullan dım hatta fat32 dosya yapısı olan disk e bile kopyaladım klasörler hala salt okunur kaldıı.
(bu arada bilgisayara da format attım ama klasörler hala salt okunur gözüküyo)
L
17 yıl
3dmark06 ve crysis de pc resetliyor
amd athlon 3200+ 768 mb ram ati radeon 9600tx 128mb ekran kartı 40 gb hdd 450 watt everest psu (en fazla 350 dir çakma 450 lerden :D) msi kt600 çipsetli anakart war
3dmark 06 da testlere başlamadan reset atıyo crysis de de tamm kontrolleri bana verdiği sirada makina resetliyoo
ama cod4 vb. oyunları sorunsuz oynuyorum ati nin 8.8 driverini indirdim
sizce sorun ne olabilir
sıcaklık değerlerini ölçtüm sıcaklık normal
ramlerde bi sıkıntı yokk onları de test ettim

ekran kartı da denedim başka ati 9550 onda da ayni problemi yaratıyoo

sizce sorun ne olabilir ya
L
18 yıl
Hero wanted ın altyazısıni bulabilen war mi
cuba gooding inm oynadığı her wanted filmini alt yazısını bulan var mi
varsa lutfen gondersin
L
18 yıl
yurdum insanı biliyo nasıl reklam yapcanı:D
L
18 yıl
Youtube videolarını pcnize istediğiniz formatta kaydedin
L
18 yıl
Youtube videolarını pcnize istediğiniz formatta kaydedin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.