Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
3587
Tıklama
0
Öne Çıkarma
NOCTUA NT-H2 Hakkında
F
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba

Termal macun almak istiyorum, NOCTUA NT-H2 3.5 gr Termal macun sizce nasıldır? Araştırdığım kadarıyla ısı iletkenliği gayet iyi ve gram olarak 3.5 ta yeterli diyorum.

Ne dersiniz?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

-
5 yıl
Yarbay

NOCTUA NT-H1 termal macununu kullanan ve memnun kalan biri olarak NOCTUA NT-H2 deneyimleme fırsatı bulamadım ama gayet iyi bir macun olduğundan şüphem yok. Alttaki linkte detaylı termal macun testleri var fikir vermesi adına inceleyebilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/en-iyi-8-termal-macun-kapisiyor-kullanici-incelemesi--75402332



T
5 yıl
Binbaşı

fiyatı 200tl civarı galiba ben artic mx4 kullanıyorum 8gramlık 73tl aldım tavsiye ederim çok fazla para vermek gereksiz

benchlere burdan bakabilirsin https://www.guru3d.com/articles_pages/guru3d_thermal_paste_roundup_2019,9.htmlhttps://www.guru3d.com/articles_pages/guru3d_thermal_paste_roundup_2019,9.html


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.