Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Bende Windows Vista Kurulu. Bunu Söyleme Sebebim Win XP de Hatayla Karşılaşmamış Olmam. Şimdi Bende 4CD lik Bir NFS MW Var. Oyunu Sorunsuz Bir Şekilde Kurdum ve speed_loader.exe ile İlacını Yaptım. Normalde Çalışması Gerekiyor Ancak Oyuna Tıkladığım Zaman speed.exe Çalışmayı Durdurdu Diyor ve Oyuna Girmiyor. Bunun Çözümü Varmı Arkadaşlar ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Öncelikle Bende Windows Vista Kurulu. Bunu Söyleme Sebebim Win XP de Hatayla Karşılaşmamış Olmam. Şimdi Bende 4CD lik Bir NFS MW Var. Oyunu Sorunsuz Bir Şekilde Kurdum ve speed_loader.exe ile İlacını Yaptım. Normalde Çalışması Gerekiyor Ancak Oyuna Tıkladığım Zaman speed.exe Çalışmayı Durdurdu Diyor ve Oyuna Girmiyor. Bunun Çözümü Varmı Arkadaşlar ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clan537 -- 5 Mayıs 2009; 0:09:33 >