Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
27
Cevap
935
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nexus 5 Sorular
R
12 yıl (85 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar ben bir haftadır Nexus 5 almayı düşünüyorum. Henüz kafamda oturmamış konular var.
Önceleri G2 ile Nexus 5 arasında kalmıştım ama bir çok konuda ve en önemlisi tasarımı beni cezbetmişti ve kararım Nexus 5 ten yanaydı.
1) Nexus 5 in batarya anlamında bir günü rahat çıkarabilmesi. 12-14 saatlik sürede oyun da oynarım, nette surf de yaparım(mobil veri). Eğer beni yarı yolda bırakmasza tamam diyeceğim.
2) 32 Gb versiyonunu (http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-d820-nexus-5-32-gb-siyah-cep-telefonu-fiyati,115341.html ) almayı düşünüyorum. Kutudan kulaklık çıkıyor mu? 16 gb da çıkmıyormuş herhalde. Bu linkte çıkıyor versiyonu belli değil ama --> (http://www.youtube.com/watch?v=BUp5HevdIvE ) Aydınlatırsanız sevinirim..
3) Yukardaki linkte İstanbul Bilişim den (internet üzerinden) alsam fatura, garanti, sorun olduğunda muhatap vb. konularda güvenebilir miyim ?
4) Aşırı kullanımlarda ısınma oluyor deniyor. Bu ısınmanın telefona zararı olur mu ?
Teşekkürler..

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
12 yıl (6089 mesaj)
Yarbay

1) Yoğun kullanımda bir günü çıkarması zor. Aşağıdaki testi incelerseniz 4,46 saat web browsing süresi verilmiş.
http://blog.gsmarena.com/nexus-5-grinds-through-our-battery-test-routine/
< Resime gitmek için tıklayın >

2-)Benim bildiğim Nexus cihazların hiçbirisinden kulaklık çıkmaz. Satıcı site kendisi kutu içeriğine dahil ettiyse bilemem. Normalde Nexus cizazlardan kulaklık çıkmaz.

3-)İstanbulbilişim ile alışverişim olmadığı için o konuda yorum yapamam.

4-)Isınmanın bir zararı olmaz. Zaten ısınma aşırı boyutlara varırsa telefon ilk önce ekran parlaklığını düşürür, ısınma daha da kritik seviyelere ulaşırsa telefon otomatik olarak kendisini kapatır. Telefonu arabanın içinde güneş altında bırakmadığınız sürece de kendini kapatacak seviyelere kadar ısınması mümkün değil.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 20 Haziran 2014; 21:47:29 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Rebel Angel X
K
12 yıl (6089 mesaj)
Yarbay

Fiyat performans olarak önerebileceğim kulaklık 65 TL'lik Samsung HS330 kulaklık olacaktır. Ancak Nexus 5 ile uyumlu çalışır mı bilemem.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SAMSUNG-Galaxy-S4-HS-330-Kulaki%C3%A7i-Kulakl%C4%B1k-Beyaz,103452,465616,1001615.html?langId=-14




Bu mesajda bahsedilenler: @Rebel Angel X
K
12 yıl (6089 mesaj)
Yarbay

Yukarıda zaten önermiştim, buna alternatif olarak Creative Hitz MA-350 de önerebilirim. Telefonda kullanacağını düşünerek mikrofonlu kulaklık tavsiyeleri yapıyorum. Zira müzik dinlerken çağrı geldiğinde telefonu cepten çıkarmadan görüşme yapabilmek önemli.

http://www.sanalmarketim.com/urun_liste/?liste&ref=%2Ckeywords%3ACreative%20Hitz%20MA-350%20&sxpg=1


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Rebel Angel X
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.