Can sıkıntısına çevirdiğim bir oyun. Ne senaryo var ne bişi, tamamen keyfi çevirdim ve ilk Türkçe Wii U oyunu oldu sanırım. Oyun Türkçe karakter destekliyor bende şaşırdım orjinali böyle, demekki niyetleri varmış Türkçe diline Bu Yama Wii U Oyun konsolu ve Cemu emulatörü ile çalışan New Super Mario Bros U oyunu içindir.
Kurulum: Wii U Cemu Emulatörü ve New Super Mario Bros U oyunu olduğuna eminseniz. Arşivde çıkan dosyaları \New Super Mario Bros U\content\US\English yoluna atın ve dosyaları değiştire basın (orjinal dosyaların yedeğini alınız.)
Orjinal oyununuza Wii U Konsoluna dil dosyanızı nasıl atacağınızı öğrenmek için: Araştırın kolay birşey
Wii oyunlarını çevirmeyi planlıyorum. Cep telefonlarında (android( Dolphin emulatörü ile rahat çalıştığı için benim için telde wii oynamak çok keyifli oluyor. ve Mario Galaxy'e falan bakacağım. New Mario Wii'yi çevirisi bitti üşenmessem paylaşırm onuda
Muazzamdır PC kalitesinde Wii oyunlarının %80'nini rahat telde oynayabiliyorsun call of duty blackops, modern warfare serisi vs. Bide bende Ipega 9099 gamepad var teli takıyorum gelme keyfime
Ben Mate 10 kullanıyorum.Kirin 970 işlemcili. Bu tarz ağır emulatörler için (ps2 emulatoru, wii emulatoru vs) minimum snapdragon 835-845, yada kirin 970 işlemcili bir cihaz yeterlidir. epey.com da işlemci türüne göre telefon modellerine erişebilirsin. Şuan en ucuzu Honor Play kirin970 işlemcili.
CEMU emülatörü indirdim. Super Mario Bros U ' yu oynamak için ama tam oyuna girecekken komple emülatör kapanıyor. Giriş ekranı gayet güzel açılıyor, oyunu açmak için yükleyecekken kapanıyor. Neden olduğunu bilen var mı acaba ? Bu oyunu oynamayı çok istiyorum.
Oyun Türkçe karakter destekliyor bende şaşırdım orjinali böyle, demekki niyetleri varmış Türkçe diline
Bu Yama Wii U Oyun konsolu ve Cemu emulatörü ile çalışan New Super Mario Bros U oyunu içindir.
Görüntüler:
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Kurulum:
Wii U Cemu Emulatörü ve New Super Mario Bros U oyunu olduğuna eminseniz.
Arşivde çıkan dosyaları
\New Super Mario Bros U\content\US\English yoluna atın ve dosyaları değiştire basın (orjinal dosyaların yedeğini alınız.)
Orjinal oyununuza Wii U Konsoluna dil dosyanızı nasıl atacağınızı öğrenmek için: Araştırın kolay birşey
İndir: https://drive.google.com/file/d/1luyJJfMq9rAVnYDlhxaiKbQNv-CjU8FP/view?usp=sharing
Ek not: Wii'deki New Super Mario Bros Wii'yuda çevirdim ama 4gb'lık iso'yu upload etmeye üşeniyorum
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 28 Ocak 2019; 18:13:35 >