Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
17
Cevap
2447
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Netspeed Fiber akşamları hızı nasıl?
H
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Selamlar cümleten,

Netspeed fiber kullanıyorum 1 yıl olacak. Son 2 aydır Gefource Now oyun hizmetini kullanıyorum. Görüntü bazen 360p kadar düşüyor. Özellikle akşamları. Oyun oynamadan önce ping ve hız düşüklüğünün farkında değildim. Bazen 4mbits bazen 40mbit gördüğüm oluyor.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



C
3 yıl
Yüzbaşı

2 ay kadardır fiber 100 mbit kullanıyorum, türktelekom altyapsında, sokak'ta ki küçük 1 kutudan gelen fiber, gece gündüz farketmeksizin 100 üzeri sabit hız alıyorum, çok şükür en yoğun saatler dahil henüz en küçük 1 sıkıntı yaşamadım hız konusunda.
https://forum.donanimhaber.com/ankastreden-daireye-fiber-kablo-baglantisi--152021168


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.