Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1354
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Netmaster CBW 383Z4 modem NAS HDD kuramadım.
C
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Netmaster CBW 383Z4 modemim var. "WD NAS HDD" aldım. bir türlü kurulumunu yapamadım. forumlarda araştırırken yönlendirme yapmam, bunun içinde “port” açmam gerektiğini öğrendim. Modemin arayüzünden yönlendirme kısmına geldim bilgisayarımın İP numarasını girdim port numarasını girmekte tıkandım “çaresizim” bu numarayı nereden bulupta girecem bilemiyorum. Nedir bu port saçmalığı anlayamadım. Yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.