Selamlar, Arkadaşlar. Benim şuan kullandığım modem, Netmaster CBW-383Z4 olanı. Açıkcası pek memnun değilim, özellikle wifi si çok kötü. CBW-383ZN diye yeni model çıkmış sizce o kadar para verip geçmeye değecek bir özelliği farkı var mı ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ben de denedim ama bir yerde ayarları yanlış yaptım sanırım.
Netmaster'ı bridge mode'a alıp tamamen modem olarak kullanma kısmını bir noktaya kadar yaptım. Wireless router olarak da ADSL Modemimi router moduna alıp yapmak istedim ama netmaster 192.168.0.X olarak ADSL modemim ise 192.168.1.X olarak IP dağıttı için cihazlar birbirleriyle haberleşemedi. Daha detaylı bir ayar yapmam gerekiyor ama nasıl yapılacağı hakkında fikrim yok.
Benim şuan kullandığım modem, Netmaster CBW-383Z4 olanı. Açıkcası pek memnun değilim, özellikle wifi si çok kötü. CBW-383ZN diye yeni model çıkmış sizce o kadar para verip geçmeye değecek bir özelliği farkı var mı ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.