Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 1 mobil kullanıcı
3045
Cevap
127076
Tıklama
10
Öne Çıkarma
Cevap: Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (3. sayfa)
F
8 ay
Çavuş

Dün talep açtım dönülmedi sadece sorun bizde değil belli kapasite sorunu öğlen 12 modem gelen son hızda bağlanan net nedense en yoğun saatler patlıyor comnet son güne kadar böyle değildi bende başkasını bilmem adamlar gitti ama iyiye iyi diyelim netgsm de 2-3 arkadaş söyledim ilk günler iyi dedim de sonra bekleyin dedim sorun onlarda olduğu şuradan belli 19-23 arası falan dalgalı sonra serbest millet yatınca çoğunluk tabi en aktif şeyler de akşam bakalım 1 ay deneyelim duruma göre hareket ederiz..


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @violason
C
8 ay
Yüzbaşı

@Netgsm neden destek kayıtlarına bakmıyorsunuz ?
bu umursamaz tavır nereden geliyor?
3 gündür bakılmayan destek kayıtları var bu şikayetler hiç bir zaman unutulmaz .


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Netgsm
T
8 ay
Yarbay

Referans konusu

https://forum.donanimhaber.com/netgsm-arkadasini-getir-referans-kampanyasi--159389210





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 31 Aralık 2024; 2:14:20 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @HITM@N
T
8 ay
Yarbay

Referans sayfası var lütfen orada paylaşım yapın

https://forum.donanimhaber.com/netgsm-arkadasini-getir-referans-kampanyasi--159389210





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 1 Ocak 2025; 4:56:41 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @gokcehb
M
8 ay
Teğmen

Dün akşam geçiş işlemleri için VDSL Hattım için başvurmuştum bugün gün içerisinde hattım aktif edildi. Turknetten çok memnundum sırf fiyat farkı için netgsm i tercih ettim ama iyi mi ettim bilmiyorum.
Hattım açılır açılmaz hız testi yaptığımda 35mbit hız aldığımı fark ettim (turknette 60 idi)
Hemen müşteri hizmetlerini arayıp destek kaydı açtım ve gelen mesajı, değerlendirmeyi sizlere sunuyorum;

Merhaba, gerekli kontrol sonucunda altyapiniz 45Mbps'e kadar hiz desteklemekte olup modeminiz kablolu olarak 35Mbps hiz ile bulusmaktadir. Hat degerlerinizde sorun görünmemektedir. Altyapinizin destekledigi mevcut hizlar tarafiniza ulasmaktadir. Keyifli kullanimlar dileriz. B021

Tarife altyapının desteklediği hız yani 100Mbit
Turknette aldığım hız 60Mbit
Netgsm'e geçince ne hikmetse altyapim 45Mbit destekliyor ama aldığım hız 35Mbit
Söyledikleriyle yaptıkları uyuşmuyor
Yorum sizin ...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mose17 -- 6 Ocak 2025; 17:11:59 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
7 ay
Yüzbaşı

Belki. TürkNET hep system’i açık gösteriyordur oyüzden.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Mylove
H
6 ay
Yarbay

Düşük fiyat + Haziran'a kadar sabit fiyat + Referans = Zarar
Belki harf hatası olmuştur; sabit fiyat derken, zam yapmaya karar verdiğimiz hazır-an'a kadar denmiş olabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
5 ay
Yarbay

Bilinçli, yapıyorlar. Var bi hesapları.

Ben müşteri temsilcisini ilk aradığım zaman, müşteri telsilcisi gayet güzelce hat profilimle ilgili teknik bilgileri kayda eklemiş(Kabak gibi 32 yazıyordu) ve müşteri hız profilinin 100'e çıkarılmasını istiyor, onay alındı diye yazmıştı.

Ülkemdeki duruma bak.
Bakanın birisi fiber kablolarını ucu ucuna ekleyerek hesaplayıp, bilmem kaç metre kablo döşedik diye açıklama yapar. (Söylediği rakam göre ülkenin tümünde fiber olması lazım)

Diğeri "Catandaşımız 35 mbps istiyor. Daha fazla isteseler altyapıyı güçlendiririz tarzında açıklamalar yapıyor.


Biz burda 3-5 mbps için cebelleşiyoruz. Bırak avrupayı, cümle evren kıskanıyor bizi. (!)




Bu mesajda bahsedilenler: @Cmd_
L
4 ay
Onbaşı

LinkedIn üzerinden ilgileneceğini belirtmişti, fakat tabii ki herhangi bir geri dönüş yapmadı. Başka bir firmaya geçiş yapmak için yasal bekleme süresinin dolmasını bekliyorum. Bu durum yakında benim için bir sorun olmaktan çıkacak olsa da, konuyu kişisel algıladığımdan değerli vaktimi ayırmaktan çekinmedim. Firmanın yanıltıcı/aldatıcı reklam yaptığına ve bunu hileli uygulamalarla gizlemeye çalıştığına dair kanıtlayıcı belgelerle birlikte bir dosya hazırlayarak Ticaret Bakanlığı'na şikayet başvurusunda bulundum.



R
4 ay
Yüzbaşı

Acayip bir durum sizin gibi benzer sorun yaşayan birileri daha vardı, sorunun sebeplerinden biri altyapınızın Max 80/35 megabit hızını kaldırması ile ilgili olabilir fakat bu kadar düşük bir hız (32/12) tanımlanıp arttırılmaması sıkıntı.

Netgsm internete geçmeden önce kullandığınız ISS firmasında size hangi hız veriliyordu (100/20 mbps'ye kadar VDSL diyiyor hepsi fakat altyapınızın Max alabileceği ve sorunsuz kullanabileceğiniz hız önemli o hız da 60-75 megabit arası olması lazım.

Onlara son olarak size geçmeden önce şu firmayı kullanıyordum ve bana şu kadar hız sağlıyorlardı, ilk başlarda bana da 75-80/20 megabit hız ayarlamıştınız fakat hızımı yarı yarıya sınırlandırdınız, hızımın ilk haline tanımlanmasını istiyorum yoksa cimer'e şikayet ederim, başka bir firmaya geçerim ben ve referans olduğum kişiler mağdur olur, sizleri de artık hiç kimseye tavsiye etmem, Şikayetvar Facebook Twitter Instagram neresi varsa sizin abonelerinizle ilgilenmiş gibi yapıp çözüm konusunda bir şey yapmadığınız anlatırım, bu tarz küçük sorunları bile çözmeyerek büyüttüğünüz sürece ev/iş sektöründe öncü ve kalıcı bir firma olma olasılığınızı kendi ellerinizle itmiş olursunuz.

Bu yukarıda yazdıklarımı onlara iletseniz bile faydası olur mu bilmiyorum.

Bana ve başka bir kişiye de ilk bağlantı hızını düşük ayarlamışlardı, sonrasında Max alabileceğimiz hız destek taleplerine kısa sürede olumlu dönüş yapıp hızlarımızı yükseltmişlerdi.

Bahsi geçen diğer kişiyi tanımıyorum, o kişi şikayetvar'a modem arayüzündeki hızının düşük hızda ayarlandığını, Şikayetvar sitesine yazdıktan sonra düzelttiklerini yazmıştı.

Benzer bir şikayeti siz de yazabilirsiniz, sonuçta atla deve bir şey değil, nerdeyse 1 aydır aynı sorunun çözümü için rica ediyorsunuz fakat bu basit bir durumu bile çözüme kavuşturmuyorlar.

Müşteri memnun olacak ki başka kişi ya da kişilere de sizin firmanızı tavsiye etsin. Sizin aboneniz olmaya devam etsin.

Bu işler böyle müşterinizi/abonenizi ne kadar memnun ederseniz ev/iş İnternet piyasasında o kadar yer edinirsiniz, güvenilirliğiniz ile saygınlığınız artar ve daha çok tavsiye edilip abone sayısınız artarken, eş zamanlı olarak teknik altyapı, teknik personel ve yeterli pop noktaları ile peering bağlantılarınızı artırarak abonelerizin herhangi bir sorununda, ya da sorun yaşamaması için gereken ne varsa yapılması elzemdir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 12 Nisan 2025; 17:38:30 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Cmd_
Z
4 ay
Yarbay

Dün itibarı ile ver elini TurkNet dedim, yaldır yaldır geçtim. Macera aramaya gerek yoktu aslında, fiyatlar çok yükseldi bir deneyelim dedik, olmadı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
3 ay
Yarbay

İnternetiniz kapalı açılmamış; ödenmemiş faturanız var ondan dolayı olmasın. Ön ödemeliydi galiba sistem.
Adınız gözüküyor; sansürleyin.




Bu mesajda bahsedilenler: @onebelegidico
H
2 ay
Yarbay

Hem referans zarar diyorsunuz; hem de referanstan vazgeçmeyip, her sayfaya atıyorsunuz.
Çelişkiler yumağı. Ne yardan vazgeçerim; ne serden misali.



I
2 ay
Çavuş

bu nasıl fiyat düzenlemesi?
299 liralık fatura Temmuzda 575 lira oluyor!
böyle zam mı olur...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
2 ay
Binbaşı

Elindeki metni okudu "Santral arızası ekipler çalışıyor vs vs"... Pc den müzik dinleyeceğime, 30 dk arkada telefonun hoparlörden bekleme melodisi tıngırdadı, değişiklik oldu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 14 Haziran 2025; 15:12:19 >

@
2 ay
Binbaşı

Gecikmiş borç gözükmüyor Telekom’da.
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
Z
2 ay
Yüzbaşı

100 mbit 299 lira +(70 lira fiber modem kirası fiber kullananlar) icin 4 ay boyunca sabit.
indirim kodu ile kaydolursanız her ay 50 ser lira 6 ay boyunca indirim alıyor. toplamda 1 ay hediye
toplam vdsl icin 279, fiber ftth modem kirası ile toplam 319 lira bence en uygun makul secenek.
4 ay sonra en ucuzu hangisi olursa ona gecerim diye düsündüm.
Tüm gecis süreci online birkac saat icinde halloluyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcasd1006 -- 17 Haziran 2025; 4:41:18 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @jubeii
F
2 ay
Yarbay

ne alaka kafa karıştırmayın




Bu mesajda bahsedilenler: @aygunal
E
2 ay
Yüzbaşı

Resmen başka firmaya geçin diyorlar. Son bir ayda kaçıncı uzun süreli kesinti bu! Rezalet.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.