Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
16273
Cevap
842763
Tıklama
112
Öne Çıkarma
Cevap: Netflix Kardeşliği Ana Konu - (Netflix grup kurmak isteyenlere özel) (9. sayfa)
R
11 ay
Yarbay

spotify aile üyeliğinde de aynı adreste olma şartı gelmişti aynı adresi girip aşabilmiştik, bunda da mümkün mü benzer bir şey? deneyen bilen haber versin.



R
11 ay
Yüzbaşı

Alt kısımda yardım bölümünden onlar girip gönderiyor. Siz mailden onaylamanız lazım. Haberli şekilde yapın çünkü bağlantı süresi var. < Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @bodysolid
R
11 ay
Binbaşı

merhaba,

Sanırım halen üyeliklerini iptal etmemiş bir çok grup bu konuya kafa yoruyor. Bizim grubun da ağustos başında süresi bitiyor, yenileme için ne yapabiliriz diye düşünüyorum. Öncelikle yukarıda @Rasit82 arkadaşın verdiği bilgi ile dün tüm arkadaşların çok kullandıkları cihazını kaydettim. Her üye için 1 cihaz kullanımını yaptık. Sanırım bir aksilik kısa sürede görmez isek Ağustos ayı için de üyeliğe devam ederiz. Şöyle düşünüyorum. Eğer üyelik 15 gün sonra kesilirse aylık ücretin yarısını gruba iade ederim, ben kullanmaya devam edeceğim için kalan ödeme bana yazacak. Ama üyelik 20-25 gün sonra biterse gruptaki arkadaşlar da kayıp olan o süreye razı olacaklar, para iadesi almayacaklar. Tabi 10 gün içerisinde de veya daha önce de son bulabilir. Bu durmada kader deyip, gruptaki arkadaşların ücretlerini geri öder ben de 1 ay pahalı fiyattan izlemeye devam ederim. Sonra da üyeliği iptal ederim.
Benim aklıma gelenler bu, başka arkadaşların düşüncelerini duymak da yararlı olur.

sağlıcakla




Bu mesajda bahsedilenler: @akadirarik
H
11 ay
Er

Tv için bahsediyorum.
Cihazi onayla diyorsunuz sonra netflix in kayıtlı olan maile link geliyor onu onaylayın sorun kalmıyor şimdilik.
Bu işlem sırasında tv cihaz onaylama kısmında açık olması gerekiyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @nier
R
11 ay
Binbaşı

Bana özelden birkaç arkadaş da sormuş ,@Rasit82 uyguladığı yöntemi resimden anlaşılmayabilir diye buraya yazayım dedim. Umarım işe yarar (ne kadar yarar zaman gösterecek)
Grup arkadaşlarınıza aşağıdaki bilgiyi verin Kullandıkları cihazda (tv /medya oynatıcı) Netflix başlatıp kullanıcı adlarını seçip giriş yapsınlar ,sonra Yardım Al menüsüne girsinler menüde aşağılarda seçeneklerden Netflix Hanesine ait cihazları yönet seçsinler ekrana onay için SMS veya email seçimi gelecek. Emaili seçsinler. Onlar seçimi yaptıktan sonra size Netflix onay için email gönderecek , siz de gelen emaili onaylayınca cihazları kaydedilmiş olacak.
Yalnız Netflix den gelen e-mailin 15dk süresi var bu nedenle her arkadaşınızla anlaşıp ikinizde aynı zamanda iletişimde olun



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 ay
Yarbay

Sürekli kod isteme olayına çözüm nedir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cceyy
S
11 ay
Yarbay

Arkadaşlar ne yapmanız gerektiğini yazıyorum
Cihazları güncelle ekraninda sağ tarafta seyahat ediyoruma tıklayın ve TV nizi onaylayın bu kadar 3 gündür sıkıntısız TV de kullanıyorum diğer hak sahibide kullanıyor sıkıntı yok.
Ama tabi biz 2 kişi olarak kullanıyoruz hesabı . 4 kişinin kullandığı hesapta olmaya bilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
10 ay
Çavuş

Burdan tanışıp 4 yıldır devam ettiğimiz grubumuzu bu saçmalıktan dolayı kapatmak zorunda kalacağız sanırım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
10 ay
Çavuş

Uzun zamandır (3 gün) üzerinde düşünüp bulduğum kesim yöntemi sizlerle gururla paylaşıyorum :)

Şimdi gelen güncelleme nedir; 1 tv olacak sadece hesapta, 2. tv baglanıp dogrulanırsa bu sefer 1. tv tekrar dogrulanacak kısacası 1 adet tv'ye izin veriyor. Diğer taşınabilir cihazlarda doğrulama kod falan yok.

Çözüm;

Tv'yi şart koşan ve ekstra tüm cihazlarda 4k kullanım isteyen kişi + 3 kişi tv hariç tüm cihazları kullanırım diyen kişi kısaca mobilciler

Ee kardeşim mobilciler enayi mi niye aynı parayı verecek değil mi?

1. Üye: 32.5tl yerine 65tl verip tv dahil tüm cihazlardan 4k izleyecek
2. 3.4. Üyeler 21.5tl verip tv hariç hepsinden izleyebilir, laptopdan bagla tvye izle aylık 20tl'ye 4k netflix bulmuşsun.

Çözüm yerli ve millidir, kimse bana demesin 20tl 4k mobil bulamazsın diye ülkenin yarısı genç nufus herkes telde laptopda mobilde takılıyor, illa tv şart değil.

Tv kullancısı da ağlamasın 2x veriyorum diye, napalım kardeşim netflix dibini sıyırmaya çalışıyor, git 70tl ver 720p karıncalı izle o zaman.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
10 ay
Binbaşı

İllallah getirdi artık. Her açışımda kod istiyor. Netflix yine torrente mi yönlendirmek istiyorsun bizi? Veya harici programlar var ama laptopu tvye bağlamakla uğraşmak istemiyorum.



E
10 ay
Binbaşı

Biliyorsan yaz insanlar faydalansın...



D
10 ay
Yarbay

Valla henüz 3. gün oldu üyeliği açalı ama 3 gündür 2 tv sorunsuz giriyor. Bakalım 1 hafta böyle gidelim sonuç ne olacak. Bana da tepkilerden sonra geri adım atmışlar gibi geldi ama şu an itibariyle 2 ve üzeri tv'den giremeyen arkadaşlar var sanırım hala o yüzden geri adım atma gibi bir durum yok sanıyorum. Sanırım benim hesabı henüz farketmediler :) Tek kişi kaç ay giderim bilmem. Bu netflix çok yanlış yaptı. 4 kişi ortak girdiğinde (buradaki gibi kardeşlik değil de eş dostla yapılan paylaşım) 1 kişi sıkılsa bile ortaklık var diye sıkıldım hadi çıkıyorum ben deyip çıkamazdı ayıp olur etik olmaz vs. diyerek. o üyelik yıllarca giderdi (ki gitti). Şimdi ben tek başıma 1-2 ay sonra bakar havuzda izleyecek bir şey bulamazsam çat diye kapar giderim. Yanlış yaptı netflix stratejist filan işe alsın bu adamlar bu kadar amatörce düşünmek çok yanlış :)

@Demir1357 @osmanatak1





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 15 Ağustos 2023; 8:24:20 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Demir1357 , @osmanatak1
E
10 ay
Yarbay

arkadaşlar tv den izleyecekler için bu iş artık problem olmaya başladı millete zırt pırt kod yetiştirmekten yoruldum misafir geliyor bi neflix açayım diyorsun cihazı güncelle uyarısı veriyor..2 senelik grubumu bu ay kapatıyorum sırf bu yüzden



D
10 ay
Yarbay

Ben 130 liraya aldım kurtuldum. Birine soruyorum tvden izlemek istiyorum diyorum yok tv bende diyor eşimle tvden izleyemedikten sonra ortak olmanın ne anlamı var kodu modu derken onlarda cabası... Gunluk 1 öğün yemek parası deyip aldım geçtim boşa çile çekmeye gerek yok.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimontales -- 22 Ağustos 2023; 20:30:26 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
A
10 ay
Yüzbaşı

Artık Evlada diyeceğiz Bu Netflixe sanırım. İnsana gına getirdi sürekli kod istiyor. Son 1 yılda %100 zam yap, İçeriği kıs birde bu yetöezu gibi TV de sınır koy. Vazgeçilmez değilsin #NETFLIX



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
10 ay
Çavuş

Netflix olayı 4k hocam:) 4k görüntüyü bozmadan donmadan iletmek için milyon dolar harcıyor netflix, 720p çamur, tepki olsun diye izlememek daha mantıklı. 720p olsun yeter ki olsun diyecek kadar netflixte zaten önemli içerik yok :) diğer kötü yanı sürekli tvde uyarı çıkarır üst pakete geç diye, tüm bunlara rağmen ille de netflix diyorsanız yapcak bi şey yok.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max2022 -- 22 Ağustos 2023; 23:47:33 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Matherson
E
10 ay
Yarbay

Netflix giderek daha kötü bir kullanıcı deneyimine dönüşürken, Avustralyalı kullanıcılar bu yeni düzenlemelere gereken tepkiyi verdi.
Avustralyalı araştırma şirketi Telsyte tarafından yapılan bir araştırmaya göre, yayın devinin şifre paylaşımını engellemek için yeni kısıtlamalar getirmesinden aylar sonra, ülkedeki Netflix abone sayıları düşüşe geçti.
Aslında bu büyük bir düşüş değil; Netflix'in Avustralya'daki rakamları bir önceki yıla göre yüzde 3 düşerken, platform 6,1 milyon kullanıcıyla ülkedeki en popüler yayıncı olmaya devam etti. Ancak Australian Financial Review'a göre bu, Netflix'in 2015'ten bu yana Avustralya'daki kullanıcı sayısında görülen ilk düşüş. Dolayısıyla çarpıcı bir tepki olma niteliği taşıyor.
Telsyte'ın araştırması, abone sayılarının düşmesinin başlıca nedenleri olarak şifre paylaşımına yönelik baskılar ve hizmete reklamların eklenmesiyle ilgili endişeleri gösterdi.



A
10 ay
Yüzbaşı

Hocam Mi Box da TV olarak sayılıyor maalesef. Bilginiz olsun



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Exclusive.Gamer
R
9 ay
Binbaşı

Uygulama bu:
https://play.google.com/store/apps/details?id=enstone.smsfw.app&utm_source=pocket_mylist
Diğer birçok uygulamayı denedim ya çalışmıyor yada çok pahalıydı. Bunun ücretsiz hali de kullanışlı, birtane ortak mail açıyorsunuz ona filtreli yönlendirme yapıyorsunuz. Ben filtre için "güncellenmesini" kelimesini ayarladım yoksa kötü niyetli biri gelip hesabı çalabilir. Böylece sadece güncellenecek tv için gelen mesajlar maile yönlendiriliyor. Uygulamanın ücretsiz hali 1 yönlendirme yapıyor, premium 85tl istediğiniz kadar mail, yönlendirme programlayabilirsiniz. Gecikme de yok anında mail gidiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ender
Z
9 ay
Yarbay

İlk faturadan sonra 200tl olacak. :)
Size özel fiyat verdiklerini sanmayın.




Bu mesajda bahsedilenler: @neyro61