Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
324
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Netflix'in yeni gerilim dizisi The 39 Steps'in başrolü Benedict Cumberbatch oldu
Ö
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Netflix'in yeni gerilim dizisi The 39 Steps'in başrolü Benedict Cumberbatch oldu



En çok aboneye sahip olan video akış platformu Netflix'in yeni dizisinin detayları belli oldu. The 39 Steps isimli dizinin kadrosu açıklandı.



Ayrıca Bkz.Friends dizisinin özel bölümü için çekimler başladı; ilk görseller paylaşıldı



Netflix'in The 39 Steps isimli yeni dizisi John Buchan'ın aynı isimli gerilim romanından uyarlama bir dizi olacak. Roman aynı zamanda 1935 yılında usta yönetmen Alfred Hitchcock tarafından da filme uyarlanmıştı ve fazlasıyla başarılı bir film olmuştu.



Netflix'te yayınlanacak olan bu yeni uyarlama dizinin başolünde ise Sherlock, Doctor Strange ve The Imitation Game gibi yapımlarla tanınan başarılı oyuncu Benedict Cumberbatch olacak. Dizinin yönetmenliğini daha önce Benedict Cumberbatch ile Patrick Melrose dizisinde birlikte çalışan Edward Berger üstlenecek. Oscar ödüllü film The Revenant'ın yazarı Mark L. Smith ise dizinin senaristliğini üstlenecek.



Filmin çekimleri önümüzdeki yıl başlayacak gibi duruyor. Ayrıca dizi, en az altı bölümden oluşacak ve bölüm süreleri de 1 saat olacak. Ne yazık ki diğer oyuncular ve yayın tarihi bilinmiyor.




Kaynak:https://deadline.com/2021/04/benedict-cumberbatch-netflix-the-39-steps-director-edward-berger-mark-l-smith-hitchcock-classic-1234731060/

 Haberi Portalda Gör

W
3 yıl
Teğmen

antini kuntini dizilerde oynayacağına git de sherlock unu çeksene be adam.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: wert1903

antini kuntini dizilerde oynayacağına git de sherlock unu çeksene be adam.
ekmek parası hocam. netflix daha çok ödeme yapmış demekki.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.