Ya arkadaşlar tam giriyorum oyuna kasmaya başlıyorum net gidiyor. ama genelde srodayken yapıyor. Sonra geliyor ama ne çare. Almıyor oyun. 1 sene önce yıldırım düşmüştü. Babamda görmüş modemden ışık gibi bişey çıkmış. Modemdedir die modemi değiştirdim. Biraz idare ettim gene yapmaya başladı. Kabloları değiştirdim 1 hafta sonra gene aynı. Bi ara kesildi, yapmamaya başladı ama şuan yine aynı son 1 aydır. Kafayı yicem. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.