Wii ve DS'e özel çıkarılacak olan Need for Speed: Nitro için 2 dakika uzunluğunda yeni bir video yayınlandı.
EA Montreal tarafından 2009 sonlarına doğru piyasaya sürülecek olan oyun, çok değişik bir oyun tecrübesi yaşatacağını idda ediyor.
Oyun hakkında şu an için fazla detaya yer verilmezken, genel olarak tuning edilebilen farklı kategorilere ait arabalar ve polis kovalamacaları olacağı ifade ediliyor. Oyunda exotic, muscle ve tuner kategorisindeki araçlarla NFS: Carbon’dakine benzer bir sistemle yarışlar yapılacak.
Yayınlanan 2 dakikalık oyun içi video'ya ulaşmak için tıklayıız
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.