Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
413
Cevap
35205
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Neato Robot Süpürgeler Hakkında Herşey ! (16. sayfa)
H
7 yıl
Yarbay

Merhaba,

Servisimiz tarafından tamamen yenilenmiş Neato Botvac 70 (1350TL) ve 85 (1500TL) modelleri ikinci el statüsünde satışa sunulmuştur.
Sıfır batarya, güçlendirilmiş yeni Delta BFB1012UH fan ve fırça takımı ile verilmektedir, orijinal kutuları bulunmamaktadır.
6 ay garantimiz altındadır.

İlgilenenlerin temasa geçmelerini rica ederiz.



K
7 yıl
Çavuş

Benim cihazım D80 idi ve iki kere bozuldu, ilkinde satıcı(tecnotoys) ile irtibata geçtim ve beni dolandırmaya çalıştı, uzun uğraşlar sonucu benim gönderdiğim kutuda başka bir cihaz gönderdi. Gelen cihaz birkaç haftada bozuldu ve bu sefer Neato ile doğrudan irtibata geçtim. Onlarla yaklaşık 3 ay süren uğraşlar sonucu bir sonuca ulaştım ve sıfır kutuda sıfır cihaz gönderdiler.

Diyeceğim o ki bu cihazlar çok dayanaklı değil ancak amazondan da alsanız faturanız olması durumunda uğraştırıcı olsa da uluslararası garantinin geçerli olacağını düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @suleymansahal
H
7 yıl
Yarbay

Merhaba, iyi yıllar dileriz.
Böyle bir tecrübe yaşamanıza üzüldük.
Cihazınızın arızası neydi?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 3 Ocak 2019; 12:54:47 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @burk_06
K
7 yıl
Çavuş

Merhaba,

İlginiz için çok teşekkür ederim. Konu şu şekilde gelişmişti;
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/132214294

Kısacası tecnotoys adlı satıcı beni dolandırmaya çalıştı, bozulan ürünü Amerika'ya gönderdik diye hikaye uydurdu ve benden para istedi. Direnmem üzerine bana benim eski kutumda bir cihaz daha gönderdi, o da bozuldu ve ben onu Almanya'ya göndererek uzun uğraşlar sonucu değiştirebildim.

Şimdi bozulmasın diye dua ediyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
7 yıl
Yarbay

O
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yapay zeka, temizlik robotlarındaki algoritmalara girmeye başladı, darısı Neato'ya.

https://www.trifo.com/ironpie



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
6 yıl
Yarbay

Trifo şekil yapmış ama sözünü ettiği teknolojileri zaten Ecovacs ve iRobot kullanıyor geçen seneden beri. Visual Surveillance modu da hacklenebildiği için sorunlu olabilir. Yapay zeka özellikle kirli alanların tespitinde kullanılıyor zaten.




Bu mesajda bahsedilenler: @OnTheWay
H
6 yıl
Yarbay

Sayın Forum üyeleri iyi pazarlar dilerim.

Elimizde çok temiz, çok az kullanılmış iki adet beyaz Neato Botvac 85 var. Tamamen bakımlarını yaptım, değişmesi gereken pek bir yeri yoktu ama tam anlamıyla bakımdan geçti, yeni sıfır batarya ile satışa hazırladım.

Bu robot lidar navigasyonlu, kendi haritasını kendisi yapan ve sistematik olarak temizleyen modeldir. Şarjı azaldığında üssüne geri döner, şarj olunca yeniden kaldığı yere giderek temizlemeye devam eder. 400m2 civarında bir alanı temizleyebilir.

Cep telefonu veya bilgisayar uygulaması bulunmamaktadır. Yedek parça sorunu yoktur, stoklarımda var.
Ürün hemen teslime hazırdır.

İlgilenen üyelerimizin mesaj göndermelerini rica ediyorum.

Saygılarımla



H
6 yıl
Yarbay

Merhaba,

İki robotumuz da forum üyelerimize satıldı, çok teşekkür ederim, iyi günlerde kullanınız.

Haftabaşında iki adet Neato Signature Pro yenilenmiş olacak, biraz daha uygun fiyatlı ürünlerdir.

Onları da satışa sunacağız.

Saygılarımızla



H
6 yıl
Yarbay

Merhaba,

Önceki mesajlarda satışa sunduğum iki adet Botvac 85 de yeni sahiplerine doğru yola çıktı, iyi günlerde kullanmalarını diliyorum.

Bugün elimizde yine çok çok temiz bir Neato Signature var.

Tamamen bakımını yaptım, değişmesi gereken tekerlek motorları, ana fırça kayışı ve motor bilyalarını yeniledim. Eski fanını yeni BFB serisi iki katı güçlü fan ile değiştirdim. sıfır batarya ile yeni sahibine hazırdır.

Bu robot lidar navigasyonlu, kendi haritasını kendisi yapan ve sistematik olarak temizleyen modeldir. Şarjı azaldığında üssüne geri döner, şarj olunca yeniden kaldığı yere giderek temizlemeye devam eder. 300m2 civarında bir alanı temizleyebilir.

Cep telefonu veya bilgisayar uygulaması bulunmamaktadır. Yedek parça sorunu yoktur, stoklarımda var.
Ürün hemen teslime hazırdır.

videosunu şuraya bırakıyorum:https://youtu.be/RtSONS_rAsk

İlgilenen üyelerimizin mesaj göndermelerini rica ediyorum.

Saygılarımla



C
6 yıl
Çavuş

Merhaba yaklaşık 1 aydır Anker Eufy RoboVac 11S kullanıyorum. Son 2 gündüz hiç çalıştırmadık ve sürekli şarz ünitesinde durdu.
Fakat dün gece saat 3 sularında aniden bip sesi geldi ve şarz almaya başladı sarı ışık yandı. Kalktım baktım şarz alıyor tabi ne kadar süre sarı ışık yandı bilmiyorum.
Sizce sebebi ne olabilir? teşekkkürler @Hepsirobot


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
6 yıl
Yarbay

Merhaba,

Bu, bataryanın refresh çevrimine girmesine benziyor.
Bazı şarj döngüleri bataryanın sürekli, bazıları ise aralıklı olarak şarj alarak sürekli tam dolumda tutmasını gerektirir, her marka kullandığı bataryanın özelliklerine göre farklı bir çevrim yöntemi seçer.
Bir sorun olarak algılamadım bu aşamada.
İyi günlerde kullanınız.




Bu mesajda bahsedilenler: @coolike
H
6 yıl
Yarbay

Merhaba,
Tüm Neato serileri için yeni bataryalarımız stoklarımıza girdi, dileyen kullanıcılar mesaj ile ulaşabilirler.
İyi pazarlar dilerim.
Saygılarımızla



H
6 yıl
Yarbay

Arızalı veya bakım gerektiren Neato robotlar için yedek parça ve diagnostik ekipmanlarımız ile yardımcı oluyoruz.
Piyasadaki hemen her marka robota da hizmet vermekteyiz. Bilgilerinize sunarım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
6 yıl
Çavuş

Herkese merhaba,

Bozulan Botvac D85 robotumu bundan 4 gün önce Ali Bey'e tamir etmesi için verdim. Sadece 2 günde hem tüm bakımlarını yaptı hem de sorunu tespit edip lidar ünitesini değiştirerek cihazı çalışır hale getirdi ve cihazı bana teslim etti.

Yaptığı tamirin de 1 sene garantisini verdi.

Kendisine çok teşekkür ederim.

Artık robot bozulacak mı diye endişe etmiyorum. :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
6 yıl
Yarbay

Sayın burk_06,

Bu nazik mesajınıza çok teşekkür ederim, ben sadece işimi yaptım.
Neato gerçekten hassas bir cihaz, arızalandı mı tamiri oldukça sorunlu oluyor.
Neato ve iRobot başta olmak üzere her türlü robotun tamir ve bakımlarını yapabiliyoruz, her zaman hizmetinizdeyim.
Saygılarımla




Bu mesajda bahsedilenler: @burk_06
H
6 yıl
Yarbay

Günaydın,

Biliyorsunuz, akıllı temizlik robotlarının tamir, bakım ve yedek parça ihtiyaçları ile ilgilendiğim için tüm markalara yönelik batarya ithalatı da yapıyorum. Az miktarlarda da olsa stoklu çalışmaya gayret ediyorum. Geçen senenin ortasından bu yana yükselen döviz fiyatları ile 300TL'nin altında kaliteli batarya yok zaten.
ABD'nin Çin'e uygulamaya başladığı ticari zorluklara karşılık verme amacı ile Çin de enerji piyasasında önlemler almaya başladı.
Bu çerçevede başta dünya rezervinin çok önemli bir kısmını elinde tuttuğu için Lithium piyasalarını hareketlendirdi, dolayısı ile çok yakında batarya fiyatlarında ciddi artışlar olacak.
Ülkemizde de yükselen döviz fiyatları ile birleştiğinde en az %15 bir artış olacağını tahmin ediyorum, batarya ihtiyacı olan kullanıcıları bilgilendirmek istedim.
Saygılarımla,



H
6 yıl
Yarbay

Tüm forum üyelerine huzurlu, güvenli, keyifli bir bayram tatili diliyorum.
Her şey gönlünüzce olsun.
Saygılarımla,



S
6 yıl
Teğmen

merhaba neato d7 kullanıyorum. Robot 1 haftadır saçma sapan hareket ediyor yön bulmasıyla alakalı bir sorun. şarj yerine dönemiyor ve hep aynı odada takılıyor. arada bir clean my path 2009 ve 2011 hatası alıyorum. robotun hareket etmesini engelleyen bir durum yok. tüm temizliğiniz lazer dahil yaptım. bataryayı söküp taktım hard resest yaptım ama durum aynı. ydışı forumlarda buna benzer durumla karşılaşan bir sürü kişi var yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
6 yıl
Yarbay

Özelden yazdım. Bu kronik bir arızadır.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @shiuf