Merhaba, 11. sınıf öğrencisiyim. Bi yandan 11 konularını hallederken bir yandan da TYT'yi bitirmeye çalışıyorum. Matematikte hemen hemen hiç eksiğim kalmadı, tabii bitirdim deyip kitabı bırakmadım, günlük bir test problemler, bir test de geometriden çözmeye devam ediyorum. Arada TYT denemesi de çözüyorum, matematik iyi, Türkçe ve sosyal bilimler matematik kadar olmasa da iyi diyebileceğim sonuçlarla geliyor. Son çözdüğüm denemede TYT fenden 10 doğru yapınca bi düşündüm, nasıl oldu bu iş diye. Zaten dört ders arasında diğer denemelerde de en kötü çıkan fen oluyordu ama, hiç bu kadar batırdığımı hatırlamıyorum Çevremde kime sorsam "TYT feni seneye halledersin, şimdi bakmaya gerek yok" gibi şeyler söylüyorlar. Seneye günlük TYT antrenmanı yaptıktan sonra AYT konularına yüklenmek daha hoş olmaz mı? Niye böyle söylüyorlar bana, bi anlamadım gitti yahu Size de bu konuda danışmak için açtım konuyu. 11 konularının yanında ufak ufak da TYT fen başlasam kötü mü olur? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bi yandan 11 konularını hallederken bir yandan da TYT'yi bitirmeye çalışıyorum.
Matematikte hemen hemen hiç eksiğim kalmadı, tabii bitirdim deyip kitabı bırakmadım, günlük bir test problemler, bir test de geometriden çözmeye devam ediyorum.
Arada TYT denemesi de çözüyorum, matematik iyi, Türkçe ve sosyal bilimler matematik kadar olmasa da iyi diyebileceğim sonuçlarla geliyor.
Son çözdüğüm denemede TYT fenden 10 doğru yapınca bi düşündüm, nasıl oldu bu iş diye. Zaten dört ders arasında diğer denemelerde de en kötü çıkan fen oluyordu ama, hiç bu kadar batırdığımı hatırlamıyorum
Çevremde kime sorsam "TYT feni seneye halledersin, şimdi bakmaya gerek yok" gibi şeyler söylüyorlar. Seneye günlük TYT antrenmanı yaptıktan sonra AYT konularına yüklenmek daha hoş olmaz mı? Niye böyle söylüyorlar bana, bi anlamadım gitti yahu
Size de bu konuda danışmak için açtım konuyu. 11 konularının yanında ufak ufak da TYT fen başlasam kötü mü olur?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öğrenen -- 14 Nisan 2021; 19:41:48 >