Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
21
Cevap
10424
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ne yaptıysam beceremedim.Kilo veremiyorum. Acil kilo vermem lazım.
D
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Evet arkadaşlar ben durumu özetleyeyim. Sonrasında ise yardımlarınızı görüşlerinizi önerilerinizi bekliyorum.

Ben 1,70 boy 105 kg civarında seyrediyorum. Ailemiz kalıplı olduğudundan aşırı şişman gözükmüyorum görenler 90 kilo falansın diyor. Bende aşırı derece de göbek var. Daha önce 150 kez diyet yapmaya çalıştım hele son bir kaç diyetlerimde 90 kilodan 110 kiloya kadar çıktım. Diyet sonrası diyelim. Ramazan ayında da fazlasıyla kilo aldım tabi bu süreç kısa bir süreç değil aşağı yukarı 3 senelik bir süreç (tam 3 yıl değil). Ben lise zamanlarında gene bu boylarda 80 kilo falandım idealdi. Ne çok şişman ne çok zayıf. Hatta eski resimlerimi görenlerin ağızları açık kalıyor inanmıyorlar. Bir çok kez spor salonuna gittim 4-5 kere hepsinide bir iki aydan sonra bıraktım. Masa başında çalışıyorum pek hareketli bir hayatım yok. Servis'im var işe gidiş gelişim bile rahat yani. Hafta da bir nadiren iki kere maç oynuyorum. Bir Ronaldo değilim ama Mustafa Yumlu'dan eksiğim yok. Yemek yeme konusunda hiç affetmem yemek için parayı sakınmam yerim. Yemekten anlayan zevk alan birisiyim. Hatta yemek yapan. Sonra eve geliyorum annem sıralamış yemekleri. Anne yemeğini yememek olmaz. Çok yeme çok yeme diyerek doldurur tepeleme tabağımı. Ekmeği de çok yiyorum ya neyse. Akşamları ekstra bişey yoksa eğer pc karşısında ya dizi izlerim yada oyun oynarım. Gerçi ekstra bişey olsa bile ne kadar yürüyorum sanki gidip gene bir yerlerde oturuyoruz kuzenlerle.

Neyse oradan bakınca umutsuz vaka gibi gözüküyorum belki de bilmiyorum. Yağ yakıcı kullansam etkisi olur mu? Geçenlerde televizyonda bir program vardı. Benim gibi kiloluları bir eve kapatıp yemek vermeden spor yaptırdılar yarış yaptırdılar. Bana da böyle bişey lazım kilo vermem için. Böylesi de imkansız çalışmak zorundayız. Yağ yakıcılar ne kadar etkili olur? Yada etkili olur mu? Yada tok tutan ağız tadımı kaçıracak bozacak ilaçlar vs. vs. kullansam etkisi olur mu?

Yakında evlilik nişan düğün cart curt da var zati..

Her türlü yardıma açığım. Ama...

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
13 yıl
Er

Arkadaslar yazdiklarinizi okudum,

L-carnitin in faydalarini gorenler olmus, memnun kalanlar olmus bunun uzerine sizlere kucuk bir haberim varwww.Afye.eu sitesinde bu urunu siparis edebilirsiniz,
ucreti ve herturlu bilgiyi ordan temin edebilirsiniz, Avrupanin guvenilir markasi olma yolundayiz.
Bu arada reklamlarimiz bir kac gun icinde Atv de ve samanyolu tv de cikacak.

Afye ve saglikla.



M
13 yıl
Çavuş

KİLOLU OLMAYA ELVEDA, GÜZEL BİR GÖRÜNÜME MERHABA...
vücudunuzun daha sağlıklı olması için mutlaka kendinize dikkat etmeniz gerekir.
sağlıklı bir yaşam için mutlaka kilollarınızı koruyun.burdan bakabilirsiniz. www.vucudunuz.blogspot.com


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
13 yıl
Er

merak edenler ve okumak isteyenler için dukan diyetinin linkini veriyorum arkadaşlar isteyenler indirip okuyabilir.Hem diyet hem tarif kitabı var linkte.

http://turbobit.net/au7cxky5ktbc.html



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.