Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
920
Cevap
47997
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: NBA2K20 ANA KONU [PS4] ANTHONY DAVIS (4. sayfa)
2
6 yıl
Yarbay

Oyun steam de dibi görmüş! En kötü oyunlar sıralamasında sondan ikinci:)
Tabi şikayetler oyunun mycarrier ve mypark ile ilgili. Ben işin daha çok my League tarafındayım.
Nba tarafında oyun serinin bana göre en iyisi.
Grafikler her geçen seride biraz daha kırpılsada oynanış anlamında gerçeğe tamamen yaklaşmış, sol analog da esnekliği resmen hissettiriyor oyun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
6 yıl
Binbaşı

Hocam açıkçası ofansif threat ratinglerini inan hiç bilemiyorum. Ancak şu ana kadar onlara karşı oynarken çok da savunma sorunu yaşamadım. Ben Playmaking Shotcreator'ım ve savunmam genelde ortalama üstüdür hızlı da olduğum için. Ama bana sorarsan iş yapabilir. Fakat biliyorsun parkta gerçekten keyif almak istiyorsan 2 arkadaşa daha ihtiyacın var ve konuşuyor olmanız lazım. Başka türlü random adamlarla oynayacaksan hiçbir build seni tatmin etmez.




Bu mesajda bahsedilenler: @Pomat Kopom
2
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

Ben oyunu komple sildim, oyunu sil baştan temiz bir install yapacağım, zaten oyun büyüklüğü yama kadar, birlikte tek sefer oyunu temiz indirmiş olacağım.

Bu arada 23gb güncellemeye nedir demeyin Xbox One için güncelleme 38GB.

Alıntıları Göster
Hocam oyunun boyutu 100 gb ı geçti heralde 🤔
Ben oyunun nba kısmından memnundum, bakalım hayırlısı..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: radko

Oyun çıkar çıkmaz atlamamak gerektiğini bilmek lazım.
Çıktıktan üç ay sonrada devam ediyor ne zaman alalım 21 çıkınca mı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl
Yarbay

Benimki de öyle hocam. 23 gb güncelleme gelince düzeltildi herhalde dedim ama artık bir sonraki güncellemeye diyelim



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Frank Slade
2
6 yıl
Yarbay

MyTeam ve my League oyuncuları oyunu gönül rahatlığıyla alabilir. Mycarrier sorunlu anladığım kadarıyla, büyük güncelleme ne kadar sorunları çözdü bilemiyorum ama oyunun nba tarafında sıkıntı göremedim.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl
Binbaşı

Youtube'dan tavsiye edilen custome jumpshotlara bak dostum...




Bu mesajda bahsedilenler: @Frank Slade
Y
Doğum gününü kutla!
6 yıl
Yüzbaşı

Merhabalar,

MyTeam oynayan yok mu hiç? MyTeam ile ilgili video çektim bence çok güzel bir mod. Oynayan arkadaşlar varsa birlikte bir kaç tane maç yapmak isterim.

Teşekkürler



R
6 yıl
Yarbay

ahah yapacak bişi yok alısacağız :) en azından altını hakediyor kullanıcı hatası oldugu için :)




Bu mesajda bahsedilenler: @Mettfrost
M
6 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

Bu sene sanırım oyun beğenilmis yorum sayısı fazla. 19 hala oynuyorum ama 20 almaya değer mi beyler?
Hocam her sene yıl boyu oynayan bir oyuncuysan bence değer. Ama arada sırada maç atmaya giriyorum casual takılıyorum dersen o kadar para vermeye değmez. İndirime girince alırsın yılbaşında.



M
6 yıl
Binbaşı

Sanırım PC de kurdunuz oyunu... Konsolda böyle bir sorun hiç duymadım... PC konusuna sorun bence




Bu mesajda bahsedilenler: @crespo61
Y
Doğum gününü kutla!
6 yıl
Yüzbaşı

Evet biraz vakit ayırmak lazım. Bana MyCarreer, özellikle neighbourhood kısmı çok uğraşma geliyor. Adamı yükseltmek için çok vakit harcaman lazım. Bir de PG ve SG karakter açıyor herkes. Bu yüzden aradan sıyrılmak çok zor. Kimse pas vermiyor. Kurulu arkadaş grubun varsa o zaman güzel ama random oynamak ve karakterini geliştirmek çok zor. Ben sırf bu yüzden MyCareer ve neighbourhood kısmı için C - Glass cleaning lockdown açtım. En azından rebound alıp sayı atabiliyorum, herkes kısa karakter açtığı için benim takımında olanlar kazanmak için mecburen benim üzerimden oynuyorlar . Karakterim şu anda 80 overall'a geldi.

MyTeam ise bana daha cazip geliyor. Fifa'daki UT modu gibi. Kartlar çok güzel. Fifa'dan farkı ise, iyi kartlarla herkes oynayabiliyor. Bu çok hoşuma gitti. Mesela Kevin Garnett ya da Dwayne Wade zümrüt 80 overall'lı kartlarını herkese veriyorlar. Sen oynatarak bu kartları 90'lara kadar çıkarabiliyorsun. Yani Fifa'da para harcamak lazım 90 rating'li kartlar için fakat burada o kadar çok kart var ki. O yüzden MyTeam'e de mesela günde 2 saat ayırarak iyi kadrolar yapabilirsin.

Bu arada oyunda en çok tutan modu oynamışsın Triple Threat. Orada bir tavsiye verebilirim. 1 tane C al takıma kesinlikle uzun boylu ve rakibi savunurken C'yi pota altında seçili kontrol ederek savun. 3 saniye kuralı yok Triple Threat'te. Aksi takdirde sürekli 3'lük ya da smaç yersin. Ama C'yi sen konrol edersen pota altına rakip rahat yaklaşamıyor ve ribaund'ları da alabiliyorsun. Ben bu şekilde şu anda 51 galibiyetteyim ve Ruby Darius Miles kartını hediye aldım. O kartı da oynatarak Amatheist yapacağım

Dilerseniz bilgi paylaşımında bulunmak ve arada hem MyTeam hem de MyCareer oynamak için ekleyebilirsiniz beni.

Teşekkürler


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @steven_stiffler
A
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Çarktan hediye olarak aksesuar çıktığında "Hediyeyi aldığınızdan emin olun" gibi bir yazı çıkıyor. Bu aksesuarları hiç bulamadım ben, var mı bulabilen ?
ödül nerden geldiyse o mağazaya gir kıyafet/ayakkabı neyse üzerinde 0vc yazıyor o 0 yazanlardan herhangi birini alıyorsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
6 yıl
Yarbay

bu fps düşmesi sorunu herkeste varmı ya?proda oynuyorum yokmu bunun bir çözümü


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
6 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: aarda

Yeşil atmadıkça kaçırman normal bu seneki olay bu çünkü.Mike Wang kendi ağzıyla söyledi,son güncellemeyle biraz yüzdesini azalttılar,cok kacıyordu şimdi daha az kaçıcak ama kaçmaya devam edicek beyazlar.Yeşil atmak için bol bol online oynayıp online mekaniğine alışmalısın.
Aynen ben de katılıyorum. Şut sokmak için yeşil atabilmek gerekiyor. Beyazlara çok bel bağlamamak lazım zira kaçma olasılığı yüksek. Hangi kombinasyon ve şut stili ile daha çok yeşil attığınızı bulun ve onu sürekli kullanarak alışkanlık edinin. Sürekli stil değiştirmek de esasında iyi değil. Ve bir an önce Quick Draw HOF yapıp ona alışın.



M
6 yıl
Binbaşı

Sıkıntı olmaz hocam. VC hangi hesaptan alınırsa oraya gider...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Frank Slade
S
6 yıl
Yarbay

My Animations'da ayarları yaparken tümünden kaldır, sadece satın aldığın 5-6 animasyon kalsın. Ben de ilk etapta bir tanesinde unutmuştum, o kadar animasyonum varken uyuz kol kaldırma hareketini yapıyordu. Bir de bu sene ya animasyonlarda sıkıntı var, ya belli bir overall ya da seviyede açılıyor. Ben de 2 sayı, 3 sayı sevinçleri aldım. Hepsine koydum, hala kol hareketini yapıyor.

@mrtilhano333 dün akşam parkta gördüm de geç olduğu için yattım. Dün 3-4 saat oynadım, çok maç kaybettim. Win oranım yüzde 50'ye kadar düştü. Yenildikçe hırs yapıp oynuyorum, daha kötü sonuçlar geliyor. Ve her seferinde en kötü takım arkadaşlarını bulabiliyorum. Bulduğum 95-96 overallı adamlar bile berbat çıkıyor.

My Player Nation diye bir mod gelmiş, baktım da maça giremedim. Ne olduğunu bilen var mı ?




Bu mesajda bahsedilenler: @Frank Slade @mrtilhano333
A
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Dün akşam Murat yazdı da "uzun lazım, iki kısayız" demiş. Ben SF ile centerlara karşı oynayamıyorum, bu yüzden gelmedim. Ha üç kısa rakip bulup girersek eyvallah Sonra sizin yanınıza geldim, baktım Park'ta oynuyordunuz. Random takım arkadaşından ziyade karşıdakilerin istatistiklerine bakıyorum ben ama tabi bazen sen bakana kadar karşı tarafa giriyor millet. Dün akşam formdaydım bu arada, 8-2 yaptım. Ama her zaman iyi takım arkadaşı bulunamıyor. Özellikle 13-14 yaşında tayfaya denk gelip pas alamayıp, bir de kulaklığı takıp "tıreşşş tıreşşş" demeleri adamı delirtiyor
haftasonu belirli saatler dısında,haftaiçi aksamları full oyundayım.4 kişi cıkıyoruz yanımızda şutu olan 1 uzun daha olursa rec pro am atıp güzel kasaabiliriz rep,keyifli de olur.Haberleşelim oyundaysam görünce yaz hocam mutlaka geri dönüş yaparım.Randomlarla girilmez konusarak anlaşarak oynamak daha keyifli oluyor.



S
6 yıl
Yarbay

Dün akşam 2v2'de takım arkadaşım saha dışında gezdiği için 8-0 geriye düştüm. Bağlantısı gidince tek kaldım ama saha dışında gezmesinden iyi tabi, en azından perdesini kullanırım dedim. 20-10 geriden tek başıma çevirdim maçı, son topu kapınca 20-20'ye yardırdım. Son topta elim ayağım titredi, maçı kazanınca acayip sevindim

Oyunda güzel hareketlerde share tuşuna basıp Youtube'a atıyorum, arada izlemek hoşuma gidiyor. Bu maç için de share tuşuna bastım ama videoyu kaydetmemiş. Gitti güzelim geri dönüş.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Narki

Arkadaşlar merhaba progression kısmında 5 özelliği az çok tahmin edebiliyorum ama tam anlamadım yardımcı olur musunuz?

Finishing kısmındaki " Close Shot ve Post Hook"
Shotting kısmındaki " mid range shot ve post fade"
Playmaking kısmındaki " post moves"

* Center oynayacağım

Teşekkürler.
Close shot:pota altı çevresinde şuta kalktığın pozisyonlar,turnikeleri de etkiliyor driving layupı da etkiliyor.
Post hook:pota altı çevresinde Post halindeyken yani sırtın rakip oyuncuya dönükken topu alıp hook dediğimiz atış şekli.Tek el ile potaya diagonal şekilde bırakılan veya sırtı dönük bırakılan tek el atışlar diyebilirim
Mid range: orta mesafeden denediğin şutlar.3 sayı çizgisi ile pota altı arasında kalan tüm bölgeler.
Post fade:posta oturup sırtı dönük bahsettigim orta mesafe bölgesinden geriye çekilerek yapılan atışlar.
Post moves: bahsettiğimiz post hareketlerinin etkinliğini,daha iyi yapmanı sağlar.Dream shake dropstepper gibi badgeler bununla eş zamanlı çalışır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >