Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1403
Tıklama
0
Öne Çıkarma
NBA JAM Maskotlarla da Oynanabiliyor
Şehir : #İstanbul
L
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 
   Geçtiğimiz gün (5 Ekim) çıkışını Wii'ye özel yapan NBA Jam, ünlü NBA takımlarının yanısıra çok renkli oyuncuları da içinde barındırıyor.
 
    Daha önce içinde birbirinden ünlü politikacıları barındıracağı onaylanan oyun için harika bir haberimiz daha var. Oyunda NBA'in ünlü takım maskotları ile de oynayabileceğiz. Eminim bunu kendi gözlerinizle görmeden anlayamazsınız. O nedenle sizi bu konuyu daha iyi anlatabilecek bir oynanış videosu ile baş başa bırakıyorum;



C
14 yıl
Binbaşı

Ps3 ve Xbox 360 için Nba Elite 11'in yanında verilecek kodla indirebilecektik bu oyunu. Nba Elite ertelendi. Hangi yollardan temin edebiliriz.



L
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba Carcharot,

O konu için EA'den bir açıklama gelmedi, sanırım oyunun kendisi gibi NBA Jam de Xbox 360 ve PS3 için iptal oldu...



4
14 yıl
Yüzbaşı

Meraklanmayın PS3 ve XBox için iptal olmadı oyun. Elite ertelenince oyun bu platformlar için tek başına satılacak (açıklaması resmi olarak yapıldı). Ne zaman çıkacak, PSN ve XBox Live'den mı çıkacak yoksa ayrı disk olarak mı çıkacak o bilinmiyor işte.



B
14 yıl
Yarbay

Lakers'ın maskotu yok. Haksızlık değil mi?



İ
13 yıl
Çavuş

online oynanamıyor nedenini bilen varmı??



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.