arkadaşlar navitech 215 kullananları bir çatı altında toplayalım. şikayetlerinizi memnuniyetlerinizi sorularınızı burada paylaşırsanız birbirimize yardımcı olmuş oluruz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Telefonla eşleştirdikten sonra adres defterini senkronize etmeye kalkınca benim telefonda konuyla ilgili uyarı mesajı çıkıyor. OK deyince adres defterini senkronize ediyor. Ancak cihazın mikrofon hassasiyeti iyi değil. Cihaza çok yakın değilseniz karşı taraf sizi duymakta zorlanıyor. O yüzden ben bluetooth özelliğini kullanamıyorum.
şikayetlerinizi memnuniyetlerinizi sorularınızı burada paylaşırsanız birbirimize yardımcı olmuş oluruz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.