Biz burada csb yazalım diye,saçma sapan kadınlar için ağlayıp taktik isteyelim diye,rahat rahat uyuyalım diye,küçücük şeyleri kafaya takalım diye birileri bizim için ölüyor. Birileri babasını göremeyecek olmanın düşüncesi ile geziyor. Birileri kocası nasıl diye merak ediyor,ölürse çocuklarla ne yaparım diyor. Birileri yıllarca emek verdiğim oğlum şimdi nasıl diye kafasını yastığa koyuyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Birileri babasını göremeyecek olmanın düşüncesi ile geziyor.
Birileri kocası nasıl diye merak ediyor,ölürse çocuklarla ne yaparım diyor.
Birileri yıllarca emek verdiğim oğlum şimdi nasıl diye kafasını yastığa koyuyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >