Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
2069
Tıklama
0
Öne Çıkarma
N79 Tuş takımı çalışmıyor
E
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Son bir aydır telefonda bir yavaşlama vardı, hafıza dolu yer boşaltın uyarısı veriyordu. ngage, mail for exchange vs kaldırdım hepsini biraz yer açıldı ama, iki günden beri telefon açıldıktan bir süre sonra, mesaj yazarken veya tuşlara basarken tuşlar çalışmamaya başlıyor, sadece açma/kapama tuşu çalışıyor. Telefonu kapayıp açılınca, bazen pin kodunu bile giremiyorum bazen de birkaç dakika çalışıyor sonra yine aynı.

Benzer problemleri olanlar tuş takımının değiştirilmesi gerektiğini söylemişler, servise göndersem muhtemelen yazılım yükleyip geri gönderecekler. Bu işlemi nerede ne kadara yaptırabilirim veya benim sipariş edebileceğim bir yer biliyor musunuz?

Telefonun garantisi doldu, 2.5 yılı geçti alalı. Bu problem dışında çok memnunum, farklı model bir telefon almak istemiyorum açıkçası.

Teşekkürler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erman22 -- 29 Mayıs 2011; 19:19:07 >

N
13 yıl
Yarbay

Aynı sorun bendede oldu bugün servise verdim.
Nasıl halletiniz mesajımı görürseniz Pm atarsanız sevinirim.



E
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba, telefonu henüz servise veremedim. Size servisten bir geri dönüş oldu mu acaba. Bir de telefon bazen açıldığında telefonu bir daha kapatmazsanız sorunsuz çalışıyor, kapandıktan sonra yine aynı şey oluyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
13 yıl
Yarbay

tuş kristali arızası degişmesi gerekiyor yerine göre 15 -25 arası masrafı var


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
13 yıl
Yüzbaşı

Aynı sorun şu an bende de var. Daha önce de 3-4 kere bu arıza meydana gelmişti 1-2 hafta içinde düzeltilmişti. Ancak 2 ay oldu 2 farklı yere verdim telefonu yapamadılar. Bu sorundan kurtulan arkadaşlar nasıl kurtuldu? Biri yardımcı olabilir mi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl
Yarbay

benim telefonun da yön tuşuna bi kere basınca o yöne 10 adım gidiyor.tuşları üstten kilitleyince düzeliyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Yarbay

Navi Wheel çipi arızalanmış. Tuş takımının altında bulunan bir çip. maket bıçağı yardımı ile söktüm. şu anda performans artışı oldu sorunsuz bir şekilde tuşların çalışıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
12 yıl
Yüzbaşı

Bnde de aynı sorun war, yaklaşık bir haftadır sık sık donuor telefon..kesin çözümü bilen bri yardımcı olursa sewinirim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
12 yıl
Teğmen

N79 cihazıma mail for exchange yükleyince gelen çağrılarda ses sorunu yaşıyordum, sesim gidiyor fakat ben hiç ses alamıyordum, ayrıca mevcut çağrıyı sonlandırmak istediğimde hiçbir tuş çalışmıyordu pili çıkarmadan çağrıyı kesemiyordum tabi bunun mail for exchangeden kaynaklandığını fark etmem çok uzun sürdü nihayet programı sildim ve herşey normale döndü benzer sıkıntı yaşayanlar olursa diye paylaşmak istedim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.