Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1178
Tıklama
2
Öne Çıkarma
N11 Onlinevitrin satıcısı ile sorunlu alışveriş ve N11'in satıcıyı desteklemesi (BİLGİLENDİRME)
N
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bir powerbank almaya karar vermiştim sonunda, ONLİNEVİTRİN kullanıcısını buldum. Xiaomilerde 1.nesil ve 2.nesil var bilirsiniz, satıcının ilanında yeni versiyon yazıyordu, resimlerde de belirtmişler zaten 2.nesil olduğunu. Ama gene de sordum 2.nesil midir diye evet dediler. Akşam almak için sordum yarın kargolarız dediler. Neyse bekledim sabah sipariş verdim satıcı hemen fiyatı arttırdı ve siparişi onayladı. Satıcıya tekrar emin olmak/iadeyle uğraşmamak için sordum, 2.nesil diye söylediniz ama emin olmak ve sorun yaşamamak için soruyorum dedim ve renk belirttim. Satıcı bana yeni nesil değil iptal edin onaylayalım demesin mi? Hemen canlı desteğe yazdım, satıcı neden bu şekilde bilgi verip, daha sonra aksini iddia ediyor, şimdi iptal edersem iki gün karta iade bekleyeceğim ve almadan önce elli kere sordum dedim. Onlarda gerekli yerlere bildiriyoruz demekten öteye geçmedi. Satıcıya dikkat, alışveriş yaparken birkaç kuruş fazla verip başka satıcı tercih etmeniz sizin için daha hayırlı olacak. Hem param.com'daki kampanya hakkım gitti (20 TL iade kampanyası) hem karta iade bekleyeduracağım. N11 bu tip satıcılara hala prim yaptırıyor..

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasiledekkinasilola -- 13 Aralık 2017; 13:49:38 >

B
6 yıl
Er

Satıcı da amma yüzüşmüş bunlara siparis verildikçe puan mı veriyor n11 ne yapıyor da böyle şeyler yapma gereği duyuyorlar acaba?

Bu durumlarla n11 de sık karşılaşıyoruz ve mağdur olan hem müşteri oluyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.