Öncelikle olayı baştan alarak yazmak istiyorum: n11.com üzerinden samsung türkiye satıcısımdan tab s7 fe tableti 9399tl fiyattan satın almama rağmen bana 9998.96tllik fatura kesiliyor. Daha sonra n11 müşteri hizmetleri ile görüşüyorum fakat o ürün indirimde, indirimde olan ürünüjn indirim tutarı faturaya yansımaz gibi akla ve yasalara aykırı bir cevap alıyorum ki ne bir kupon ne de başka ek bir şey kullandım, sadece yazan fiyatı ödedim o kadar. O zaman iade yaparken de kestiğiniz indirimsiz tutardan yapın sayın n11 sonuçta fatura benim adıma ve tutar da net, 1 kuruş eksik yapmamanız gerekiyor. Daha sonra Samsung Türkiye ile konuştum ve konunun onlardan bağımsız, n11den gelen bilgilere göre otomatik kesildiğini, n11le görüşmem gerektiğini söyledi. Daha sonra ben de n11e geri döndüm ve kayır aldıklarını söyledi ve geri dönüş yapılacağı bildirildi. Ben de buraya bilgilendirmek için konusunu açmıştım ve o konuyu görünce tabi hemen arayıp işte samsung ile iletişime geçildiği, sorunun çözüleceğini soylenildi. Ben de teyit etmek için samsunga mail attım böyle bir dönüş sağlandı mi diye, onlar da hayır böyle bir şey yaşanmadı, n11le görüşün dedi bir kez daha. Bugün n11 müşteri hizmetlerini aradım ve bana söylenen ulasilmaya çalışıldığı fakat ulaşılamadı. Bunu aklım almıyor çünkü ben bile son kullanıcı olarak mail ile çok çok rahat ulaşabilirken n11 denetleyicisi olduğu pazarda satıcı ile nasıl iletişim kuramıyor. Bunu okuyan n11 yetkilisi varsa ben sizin için iletişim adresini vereyim: info@samsungwa.com.tr . Bana neden yalan söyleniyor onu da anlamış değilim magaza ile iletişime geçildiği hakkında, geçemediniz ve ikinci aramayı da yapmayacaksınız belli. Resmen aracılık yapıyorum ama eğer bu sorun pazartesine kadar çözülmezse iade edip fatura yazan tutarın 1 kuruş eksik yapılması takdirde yasal yollara başvurmayı planlıyorum. Benim gibi vergi iadesi kampanyasından yararlanmak isteyipte n11i tercih etmeyi düşünenler bence 2 kere düşünürse iyi eder, benim gibi saçma sürprizlerle karşılaşması oldukça olası ve çözüm de sağlanamıyor. Bu konu güncelleme oldukça editlenecektir. Kimse bu mağduriyeti yaşamasın.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >