DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
...ama kendimi şu ana mahsus iyi hissediyorum. Sağlığım, gerek psikolojik, gerekse de fiziksel olarak kötü. Mesela sağ bacağım biraz kötü. Organlarımda yağlanma var. Dolayısıyla şişmanım. Dersler kötü. Okul bitmeyebilir. (YTÜ - EHM) Babayı 8.5 aydır görmüyorum. Babayla aramızdaki bağ tamamen koptu. Yıllardır aynı kulaklıkları kullanıyorum. Evet, bu da bir dert. Bilgisayarımda ve telefonumda bir kaç ufak problem var ve bilgisayarım da ucuz bir şey, telefonum da ucuz bir şey. Çok şükür ki diğer mallarımda problem yok. Tüm bunlara rağmen kendimi şanslı sayıyorum. Bilmem neden. Belki de bu yüzden şu anda mutluyum.
İşte böyle. Hayatımın bir özetini geçtim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
1. sayfa
Hizmet kalitesi için çerezleri kullanabiliriz, DH'yi kullanırken depoladığımız çerezlerle ilgili veri politikamıza gözatın.
İşte böyle. Hayatımın bir özetini geçtim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >